Home > Agenda > OMRON Healthcare – soluții inovative de monitorizare a sănătății

OMRON Healthcare – soluții inovative de monitorizare a sănătății

OMRON Healthcare este un producător japonez de aparatură medicală, lider mondial în soluții inovative de îngrijire a sănătății, prezent pe piata incă din anul 1933. Privind dincolo de tehnologie, OMRON a oferit întotdeauna cele mai noi soluții pentru o viață sănătoasă. Portofoliul OMRON cuprinde tensiometre, glucometre, nebulizatoare, analizoare corporale, termometre electronice, pedometre, periuțe sonice și echipamente medicale profesionale.

Gigantul japonez OMRON deține patentul pentru numeroase tehnologii inovative și  ultraperformante, cum ar fi: conceptul Intellisense™ de măsurare a tensiunii arteriale și pulsului, tehnologii combinative de nebulizare a medicamentelor, bio-senzori de detecție a glucozei din sânge, care nu necesită codare, micro-procesoare care măsoară și analizează compoziția corpului uman, senzori de măsurare a temperaturii corpului, fără atingere și aparate inteligente de monitorizare a efortului fizic.

Cu peste 130 de milioane de tensiometre vândute în ultimii 30 de ani, OMRON Healthcare detine la la ora actuală poziția de lider mondial în producția și vânzarea de aparate de măsurare a tensiunii arteriale şi a pulsului. Toate modelele, concepute și dezvoltate în Japonia, sunt validate clinic de instituții medicale de renume, recunoscute internațional, ceea ce garantează precizia fiecărei determinări.


Articole asemanatoare
Concurs: Tabu si Rotta Natura te provoaca sa castigi premii pentru sanatatea ta!
4 lichide ce pot scadea rapid tensiunea arteriala
Controalele medicale de primavara – sursa ta de sanatate pentru intregul an
Ce asteptari trebuie sa ai de la o clinica stomatologica moderna

Loading...

Comenteaza acest articol

OMRON Healthcare – soluții inovative de monitorizare a sănătății

by   1 min
0