Tabu
lifestyle

Omul de afaceri Dan Adamescu cumpara actiuni la hotelul Pullman

Dan Adamescu, omul de afaceri care detine centrul comercial Unirea si compania de asigurari Astra isi continua achizitiile. Dupa electroretail – domeniu in care a devenit in luna martie al doilea actionar in Flamingo –, Adamescu pariaza din nou pe hoteluri. Ultima lui tinta: Pullman (ex-Sofitel), scrie MONEY EXPRESS. Potrivit Registrului Comertului, compania SC de Asigurare-Reasigurare Astra, controlata de familia Adamescu prin Nova Trade, are 5,78% din World Center Bucuresti SA – care detine si hotelul Pullman.

Desi nu se cunoaste momentul intrarii lui Adamescu in WTC/Pullman (acesta refuzand un interviu), o sursa MONEY EXPRESS crede ca miscarea s-a petrecut in ultimele luni (ultimele informatii despre WTC au fost actualizate pe 23 februarie 2009). Aceasta ar fi a treia achizitie cunoscuta din domeniul hotelier, dupa Rex din Mamaia (2006) si o parte din Intercontinental (sfarsitul lui 2008). Dar pe lista lui Adamescu apar si vanzari, urmatoarele preocupari fiind Unirea din Brasov (a carei intentie de vanzare este publica de saptamana trecuta) si Astra (potrivit competitorilor din asigurari), pentru ultima dintre acestea argumentul principal fiind legat de esecul finalizarii tranzactiei cu austriecii de la Uniqa, catre care Adamescu vanduse in 2005 un pachet de 27%.

Cititi in MONEY EXPRESS  de ce a cumparat Adamescu actiuni la Flamingo, ce afaceri i-au adus primii bani in fosta Germanie Federala – unde a trait aproape zece ani – si cum a devenit el unul dintre primii capitalisti ai Romaniei. (Larisa Ghitulescu)

ARTICOLE SIMILARE

Robert Pattinson, de la vampiri la Guy de Maupassant

realitatea

Top 10 locuri senzationale de vacanta (FOTO)

realitatea

Ghici cine se distrează pe plajă

realitatea

Ați văzut degetele lui Megan Fox?

realitatea

O vedeta o da de gol pe Simona Gherghe “Isi plateste invitatii si face multe facaturi”!

Victoria Beckham: David arată de toată jena!

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu