Home > Agenda > stiri > Ozzy Osbourne este ipohondru și bogat

Ozzy Osbourne este ipohondru și bogat

Ozzy Osbourne a recunoscut de curând în timpul unui interviu că este extrem de ipohondru. Starul rock a povestit că trăiește în continuu cu teama de a nu se îmbolnăvi și că încearcă să facă tot posibilul pentru a evita această situație. Artistul a recunoscut că a avut tendințe de ipohondrie dintotdeauna, dar că, de când soția lui a avut cancer, această teamă i s-a dezvoltat din ce în ce mai mult.

Ozzy a povestit că face zilnic exerciții pe bicicletă pentru a păstra un tonus sănătos. Mai mult, el a spus că e fericit că e bogat și își permite să mănânce sănătos și bio. "Nu-mi mai place mâncarea de la fast food. Dar păentru mine e ușor să spun asta pentru că sunt bogat și îmi permit să consum doar chestii organice. Dacă un om poate să își hrănească familia cu doar 10 dolari cu mâncare de la KFC, va face asta. Nu toți își permit să mănânce rahaturile astea organice și sănătoase pe care, cică, ar trebui să le mâncăm", a declarat Osbourne.

Pe de altă parte, artistul pare de neoprit pe plan profesionat. Aflat în turneu, el mai mărturisit că nu se va opri decât atunci când "i se vor bate cuie în sicriu".

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Ozzy Osbourne este ipohondru și bogat

by realitatea   1 min
0