Home > Agenda > stiri > Pamela Anderson participă la Big Brother-ul indian

Pamela Anderson participă la Big Brother-ul indian

Pamela Andreson nu se mai satură de "Big Brother". După ce, în urmă cu doi ani, salvamara (ce cuvânt!!) a participat la versiunea australiană a celebrei emisiuni, ea participă acum și la "Big Brother-ul" indian. Pam va participa la show timp de trei zile după care va pleca înapoi la ea acasă. Surpriza celorlalți participanți a fost una de proporții pentru că sosirea vedetei nu fusese anunțată. Ca să nu mai spun ca Pamela a venit îmbrăcată într-un sari alb, dar care nu îi acoperea în totalitate podoabele mai mult sau mai puțin naturale.

Scurta vizită a Pamelei în India a stârnit interesul jurnaliștilor care s-au prezentat cu zecile să o aștepte la aeroport. Entuziastmul indienilor a fost atât de mare încât Pamela a fost la un pas de a fi călcată în picioare după ce a coborât din avion. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat.

Åži încă un detaliu simpatic, toată lumea așteaptă să vadă cum se va înțelege Pam cu indienii din emisiune pentru că aceștia sunt obligați prin contract să vorbească doar în hindi. Chaiya, chaiya Pamela!


Comenteaza acest articol

Pamela Anderson participă la Big Brother-ul indian

by realitatea   1 min
0