Tabu
Image default
LIFESTYLE

Parada femeilor evacuate, Tășuleasa Euro Mini Storage și surpriză

Ioana Ulmeanu, duminica, Parada Femeilor Evacuate

Pe 26 iunie, am vizitat Centru Comunitar laBOMBA din Rahova, un loc simplu unde se intampla lucruri frumoase. Sambata a fost vorba despre Parada Femeilor Evacuate, un eveniment in cadrul caruia femeile din cartier au prezentat haine reciclate si restilizate de Olah Gyarfas, designerul label-ului Rozalb de Mura. Copiii din cartier au cantat si au dansat, femeile si-au prezentat mandre hainele, in fata unui public alcatuit dintr-un mix de rude, vecini si hipsteri, totul ca sa arate ca se pot face, cu un pic de bunavointa, lucruri mari si in cartierele de care se fereste toata lumea. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Stage Expert, MNAC, Green Sound Team si GETT’S Hair Studio. 

Cristina Bazavan, luni, redactia Tabu

Mi-am inceput saptamina cu o mega surpriza. Eu am primit surpriza, colegii mei si pufuletii Gusto au fost complicii. Pt ca vroiam o veste buna si ceva veselie, pentru ca imi place ciocolata si pt ca … habar n-am, am noroc in viata… am primit o fintina de ciocolata. Face riuri riuri de ciololata, ca-n filme. Bonus de la pufuletii gusto cu mega surprize am mai primit fructe pe care sa le glazuram cu cioco si muuulte bomboane… de cioco. A fo mega mega emotionant. Multuuuuuumesc colegilor si pufuletilor Gusto.

Ioana Ulmeanu, miercuri,Tasuleasa

Iar miercuri, pe 30 iunie, am ajuns (cu greu) pana la Tasuleasa, un loc despre care auzisem multe dar unde nu reusisem sa ajung inca. Ocazia a fost inaugurarea centrului de educatie pentru voluntari din Dorna Candrenilor. Centrul a fost facut in cadrul programului Pasaportul Verde, de Tasuleasa Social in colaborare stransa cu Coca-Cola HBC Romania. Pasaportul Verde inseamna, printre altele, un program de training de 4 luni la care au participat elevii din Dorna Candrenilor (unde au invatat despre protejarea mediului, turism responsabil si obiectivele turistice din zona), amenajarea unui traseu turistic pana la Rezervatia 12 Apostoli, si o miscare puternica de a convinge localnicii sa isi colecteze selectiv deseurile.

Cristina Bazavan, joi, Euro Mini Storage

Ma mut, asa ca saptamina asta destinatiile mele au fost “Casa Noua” vs “Casa Veche”. Cu o singura abatere, dar tot legata de mutat. Cel mai cute depozit pentru bunuri personale- Euro Mini Storage. Un fel de Gattaca fucsia. Mega tehnologie (usi care se inchid la 45 de secunde dupa ce ai trecut, acces computerizat, supraveghere video) ambalata corporate intr-un roz vesel. Scriu despre aceasta destinatie, pentru ca dupa ce au vazut fotografiile de la fata locului, colegele mele au spus “ce draguuutz dar nu stiam de asta.” Daca vreti sa va faceti loc in casa, puteti sa va depozitati o parte din lucruri la Euro Mini Storage. Veti fi vecini de boxe cu mine

 

ARTICOLE SIMILARE

Moduri neconvenționale de a face față căldurii dacă nu ai aer condiționat

Andreea Damian

Cel mai permisiv REGIM DE SLABIRE / 2-4-7!

Durata incorectă a somnului ne poate îmbătrâni cu şapte ani

realitatea

Anemona ex A.S.I.A. este însărcinată în nouă luni

Beneficiile furiei: 10 motive care te vor face să o vezi diferit

Andreea Damian

În 10 ani oamenii nu vor mai face copii pe cale naturală

realitatea

1 comentariu

Kony 26 February 2012 at 14:09

Wow! Unbelievable share! I thuhgot I’ll never get it. Rhaphy : keep’m coming man. Wonder what is next from your hugh collection of records. Respect!

Răspunde

Scrie un comentariu