Tabu
LIFESTYLE

Regiunea din Italia care oferă cuplurilor 2.000 de euro să facă nunta acolo

Fie că nunta are loc la Roma, într-un castel sau pe o plajă, autoritățile din Lazio oferă 2.000 de euro cuplurilor care se căsătoresc în regiune, în încercarea de a salva sectorul nunților de consecințele pandemiei de coronavirus, potrivit The Guardian.

Inițiativa, denumită „În Lazio cu dragoste”, este deschisă italienilor și străinilor care se căsătoresc sau au o uniune civilă în regiune între 1 ianuarie și 31 decembrie 2022.

Cuplurile își pot face cererile, furnizând cel mult cinci chitanțe, începând de luni și, dacă sunt acceptate, vor primi o rambursare de 2.000 de euro pentru banii cheltuiți pe serviciile de nuntă din Lazio, inclusiv organizatori de nunți, ținute de nuntă, locații, catering, flori, închirieri de mașini și fotografi.

Regiunea a pus deoparte un total de 10 milioane de euro pentru această inițiativă, iar cererile de rambursare pot fi depuse până la sfârșitul lunii ianuarie 2023 sau până la epuizarea fondului.

„Schema este necesară pentru a sprijini un sector care a avut mult de suferit de pe urma crizei economice”, a declarat Nicola Zingaretti, președintele regiunii Lazio. „Am pus în aplicare această investiție semnificativă și cu gândul la sectorul turistic, precum și cu conștiința și mândria de a ne putea lăuda cu fiecare parte a regiunii noastre, cu multe locații printre cele mai magice și fascinante din lume datorită unui patrimoniu cultural de neegalat.”

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Raicu l-a părăsit pe Horia Tecău

Salate de primăvară | Rețete pentru zile însorite

Andreea Damian

Cabral a dezvaluit pe propriul blog ca a divortat acum trei luni

VEDETA de la noi si-a gasit nevasta in filme XXX!

Chitaristul trupei Voltaj a slabit 40 kg intr-un an! Vezi cum arata

Mihai Bendeac recunoaşte CEL MAI PENIBIL MOMENT AL EXISTENŢEI

Scrie un comentariu