Tabu
BEAUTYWhat's hot

Parfumul lui John F. Kennedy la vanzare

Eight&Bob a fost parfumul pe care JFK l-a descoperit intr-o calatorie pe Riviera Franceza, pe vremea cand era student. Povestea este parca desprinsa din carti, pentru ca nu a descoperit parfumul propriu-zis, de fapt un francez care il purta l-a facut sa si-l doreasca. Entuziasmat de modul in care mirosea francezul, l-a intrebat de parfum si astfel a aflat ca e chiar parfumierul. Albert Fouquet era francezul misterios, care ulterior i-a trimis lui Kennedy acel parfum la hotelul in care era cazat, cu mesajul “In aceasta sticla vei gasi un strop din stralucirea franceza, care voua, americanilor, va lipseste”.

Albert Fouquet

Parfumul era creat din plante aromate pe care Fouquet le descoperise in Chile, cu trei ani in urma.

Sedusi de parfum au fost si ceilalti membri ai familiei, astfel ca, JFK i-a scris lui Fouquet pentru a-i multumi si pentru a-l ruga sa-i mai trimita inca opt sticle – “si daca productia iti permite, inca unul pentru Bob,” fratele sau. Dupa ce a reusit sa faca rost de sticle de la o farmacie pariziana, Fouquet i-a trimis comanda ceruta lui Kennedy, etichetand parfumurile si cutiile cu numele “Eight & Bob” (opt si Bob – sugerand numarul parfumurilor cerute pentru el – opt – si inca unul pentru fratele sau, Bob).

Curand “Eight & Bob” a devenit un must-have printre celebritati, Foquet primid comenzi de parfumuri de la Cary Grant si James Stewart.

Din nefericire, Fouquet a murit intr-un accident de masina in 1939, iar asistentul sau Philippe a mai continuat productia doar pentru cateva luni, pana cand a pornit al doilea razboi mondial, iar formula parfumului si sticlele au ramas ascunse in carti.  Eight & Bob

Conform Telegraph, anul trecut, familia lui Philippe a refacut formula si a inceput sa produca din nou parfumul. In prezent, “Eight & Bob” a ajuns din nou la dispozitia consumatorilor de parfumuri elegante.

Foto: Shutterstock/eightandbob.com

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai traznite masti de par

CAMILLA jubileaza! Sarcina lui KATE in mare pericol! Gata sa piarda GEMENELE!

Michelle Pfeiffer a dezvaluit cum a afectat-o pierderea tineretii

ANTONIA a nascut un baietel! Probleme juridice!

realitatea

Rutina de dimineață în 15 minute

realitatea

Reactia lui Irinel Columbeanu dupa ce a aflat ca fosta lui soacra a murit!

1 comentariu

Scrie un comentariu