Home > What's hot > …Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!

…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!

ROMANIA, in varianta ei televizata, nu a fost dintotdeauna apanajul Danielei Crudu, Oanei Lis sau Biancai Dragusanu. Cu o generatie in urma , altele erau vedetele! Si altele erau iubirile lor! O, ce varsta a inocentei!

… Vi-o mai amintiti pe Sandy Bell? Fetele – mamicile de azi – s-au identificat rapid cu adolescenta blonda, cu ochi albastri, uriasi, si s-au indragostit, o data cu ea, de pictorul Mark.

Au invatat de la Sandy tenacitatea si bunatatea si l-au transformat pe Mark in printul visurilor lor. In plus, refrenul acestui desen animat a devenit hitul perioadei ; orice pustoaica stia sa-l fredoneze. Insa Sandy Bell nu a cucerit singura ecranele romanilor…

 

Articole asemanatoare
daniela-crudu
Cu ce extravaganță a ieșit Daniela Crudu din nou in evidență
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
anna lesko - in bucatarie
Anna Lesko și Daniela Crudu gătesc în lenjerie intimă
bianca dragusanu
Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

Comenteaza acest articol

…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!

by realitatea   <1 min
0