Home > concurs > Philips a câştigat patru Premii EISA pentru inovaţie în TV şi Home Entertainment

Philips a câştigat patru Premii EISA pentru inovaţie în TV şi Home Entertainment

România, Bucureşti – Philips a primit patru premii prestigioase de la European Imaging and Sound Association (EISA), pentru patru produse:
• „European 3D TV 2011-2012”: juriul care a analizat calitatea video a selectat Philips 9000 series Smart LED TV (46PFL9706)
• „European Green TV 2011-12”: juriul care a analizat calitatea video a selectat Philips Econova ECO Smart LED TV (46PFL6806)
• „European Compact System 2011-12”: juriul Audio / Home Theater a selectat Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi System MCi8080 + NP3700
• „European HT Compact System 2011-12”: juriul Audio / Home Theater a selectat Philips SoundHub HTS9221.

În 23 de ani, Philips a câştigat 25 premii EISA, respectându-şi promisiunea de a livra în fiecare an simplitate prin inovaţii semnificative ale produselor.

Premiul EISA „European 3D TV 2011-2012” pentru Philips
Uimitorul televizor 3D Max din seria 9000 Smart LED TV, Philips 46PFL9706, a primit prestigiosul premiu EISA „European 3D TV 2011-2012”. Fiind creată recent, tehnologia 3D Max diferenţiază acest model, oferind o imagine extraordinar de clară datorită rezoluţiei Full HD şi unghiului de vizionare de 180 grade. 3D Max îţi permite să transformi imaginile 2D în 3D şi să controlezi profunzimea pe care doreşti să o adaugi imaginii.
Mai mult decât atât, filtrul „Moth Eye” asigură o suprafaţă perfect anti-reflectorizantă, oferind viaţă imaginii printr-o profunzime mai mare a tonurilor închise, în acelaşi timp intensificând şi elementele luminoase.

În anunţul oficial, juriul EISA a concluzionat: „Philips face un pas uriaş cu modelul 46PFL9706 făcându-l cel mai bun televizor 3D de pe piaţa, în momentul de faţă. Suprapunerea deranjantă a imaginilor provenite din canalul de imagine stang cu cele provenind din canalul de imagine drept, caracteristică vizionării 3D, este redusă până la un nivel greu de observat, iar adâncimea imaginilor 3D originale poate fi reglată în detaliu. Calitatea imaginii este dusă la cel mai înalt nivel posibil, fără a pierde însă aspectul natural, şi mai mult decât atât, puteţi calibra imaginea prin setările ISF. Reflecţia deranjantă a ecranului este redusă dramatic, prin aplicarea filtrului eficient „Moth Eye” şi astfel negrul este cu adevărat negru, fără pierderea detaliilor. Ca întotdeauna, precizia mişcărilor este cea mai bună din această clasă – şi mai mult, preţul este cu adevărat atractiv pentru un astfel de produs de top”.

Premiul EISA „European Green TV 2011-12” pentru Philips
Televizorul inovativ şi accesibil ca preţ Philips Econova 46PFL6806, ECO Smart LED TV, a fost recunoscut de către EISA ca „European Green TV 2011-12”. Este eficient din punct de vedere al consumului energetic şi este fabricat din aluminiu reciclat în loc de componente din plastic. Televizorul poate fi programat să se închidă automat după 4 ore, în timp ce folosind funcţia “Zero Power Switch” televizorul nu va consuma curent când este închis, spre deosebire de alte televizoare. Această funcţie, la fel ca multe dintre cele existente la Philips Econova ECO Smart LED TV, sunt prezente la mai multe modele din gama de televizoare Philips.
În anunţul oficial, juriul EISA a concluzionat: „În dorinţa de a avea o eficienţă energetică ridicată, Philips 46PFL6806H ajunge la un consum energetic de numai 56 W în modul standard, depăşind toţi competitorii direcţi. Analizele chimice desfăşurate de SIMS Mirec Recycling Solutions, cea mai mare companie de reciclare şi recuperare a echipamentelor electrice şi electronice, asupra PCB au demonstrat că Philips 46PFL6806H are un impact redus asupra mediuliu, comparativ cu alte televizoare”.

Premiul EISA „European Compact System 2011-12” pentru Philips
Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi System MCi8080, care asigură un sunet incredibil de clar şi cristalin, datorită boxelor ClariSound, a primit premiul „European Compact System 2011-12”.
Pentru a reproduce perfect sunetele emise cu frecvenţe ridicate, tweeter-ele de tip Soft Dome ale boxelor ClariSound sunt poziţionate deasupra boxelor, redând astfel bogăţia şi amplitudinea interpretării originale şi umplând camera cu sunete pure, pline de detalii. Conectivitatea şi uşurinţa utilizării sistemului Philips Multiroom Hi-Fi oferă acces la toate melodiile preferate, oriunde v-aţi afla în casă, fără neplăcutele cabluri, fără efort şi fără a compromite excelenta calitate a sunetului.
Combinat cu cea mai nouă gamă de playere audio de reţea de la Philips (NP3300 / 3500 / 3700 / 3900), acesta oferă o experienţă muzicală care îţi taie respiraţia, în fiecare cameră a casei, transmiţând wireless muzică sau aplicaţii muzicale precum Spotify de pe PC/MAC sau direct de pe hard-drive-ul de 160 GB. Îmbogăţeşte-ţi experienţa multiroom cu smartphone-ul tău mulţumită aplicaţiei Philips MyRemote disponibilă pentru Apple & Android.
În anunţul oficial, juriul EISA a concluzionat:
„Ca o evoluţie a seriei Streamium, Philips a adăugat operare touchscreen şi o pereche de boxe impresionante pentru a crea un sistem de muzică multiroom din MCi8080 şi NP3700. Aparatul pentru camera principală include un DVD player, în timp ce pentru până la cinci zone separate, acesta distribuie sunetul dintr-o varietate de surse, inclusiv internet/radio FM şi streaming DLNA dintr-o reţea de domiciliu. Pachetul include şi o unitate USB externă de 160 GB pentru stocarea muzicii dumneavoastră şi a fotografiilor. În centrul sistemului este un amplificator Clasa D cu o putere de 2x50W, care împreună cu boxele bass/mid cu conuri din fibră de sticlă şi tweeterele poziţionate pe boxe, redau un sunet excepţional de cald şi bogat, păstrând toate detaliile sunetului original. Iar cireaşa de pe tortul Philips – poţi controla acest sistem prin intermediul unor aplicaţii gratuite Android şi iPhone”.

Premiul EISA „European HT Compact System 2011-12” pentru Philips
Philips SoundHub HTS9221, un sistem home theater 2.1 cu tweetere de titan pentru sunete nedistorsionate, clare şi cristaline, care include şi player Blu-ray 3D, a primit titlul „European HT Compact System 2011-12”.

SoundHub-ul elegant şi compact a fost conceput pentru a satisface nevoile unui grup din ce în ce mai mare de consumatori care sunt în căutarea unei experienţe cinematografice acasă şi a unui sistem simplificat pentru a putea asculta şi muzică în acelaşi timp. Philips SoundHub seria 9000 oferă soluţia perfectă pentru aceşti consumatori. Acest SoundHub Philips este, de asemenea, disponibil în culoarea alb (HTS9241).

Toate calităţile titanului care îl fac potrivit pentru industria aerospaţială, fac, de asemenea, materialul perfect pentru un tweeter cu adevărat inovator – şi pentru a reda un sunet detaliat. Rigiditatea titanului şi echilibrul optim dintre rezistenţă şi greutate înseamnă că acesta nu se deformează cu uşurinţă. Folosirea lui la un sistem audio evită denaturarea în reproducerea sunetului şi livrează un sunet clar, cristalin. Sistemul dispune de asemenea de cele mai recente inovaţii în domeniul divertismentului conectat: Smart TV, transformă orice televizor într-un portal mass-media conectat, care te poate atrage cu conţinutul on-line, şi care are acces la muzica, fotografiile şi clipurile video pe tableta, smartphone-ul sau laptopul tău.
În anunţul oficial, juriul EISA a concluzionat: „Rareori veţi găsi un astfel de design, soluţii inteligente pentru nevoile clientului şi performanţă extraordinară, avantajos ambalate în acelaşi sistem, precum în cazul SoundHub-ului Philips HTS9221. Acest sistem 2.1 all-in-one combină un player 3D Blu-ray, capacitate full de reţea DLNA, radio online, un iPod dock ascuns, slot USB şi SD card. Pentru a finaliza acest tur de forţă, sistemul dispune de o pereche de boxe elegante de masă, cu tweetere din titan inversate şi un subwoofer activ de 230W. Pentru a completa acest sistem elegant, Philips oferă chiar şi o aplicaţie iPad / iPhone gratuită pentru comandă totală. Acesta este un produs modern, creat pentru a impresiona.”

Notă pentru editori
Premiile EISA sunt alese anual de jurii formate din mai mult de 50 de reviste Foto, Video, Audio, Home Theater şi Mobile Electronics renumite, din aproximativ 20 de ţări europene. Ele lucrează separat, dar in baza unui contract cu European Imaging & Sound Association. Premiile EISA vor fi înmânate oficial companiei Philips în cadrul unei ceremonii care va avea loc la târgul IFA din Berlin, Germania, la începutul lunii septembrie.
Pentru mai multe informaţii despre Philips TV, vizitaţi www.philips.com/cinema sau www.philips.com/tv. Pentru mai multe informaţii despre produsele Philips audio şi video vizitaţi www.philips.com/sound sau Philips Sound pe Facebook. Pentru mai multe informaţii despre Philips la IFA, vizitaţi www.ifa.philips.com.

Despre Royal Philips Electronics
Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii. Ca lider mondial în sectoarele sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat, Philips integrează tehnologia şi designul pentru a oferi soluţii complete, ce au la bază înţelegerea consumatorului şi promisiunea brandului, „sense and simplicity”. Având sediul central în Olanda, Philips are peste 120.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Cu vânzări de 22,3 miliarde Euro în 2010, compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală şi divertisment. De asemenea, Philips deţine poziţia de lider pe piaţa produselor de bărbierit electrice şi de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment şi îngrijire a sănătăţii bucale. Mai multe despre Philips găsiţi pe www.mediacee-philips.com şi www.philips.com/newscenter.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
Noul monitor Philips Adobe RGB
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO

Comenteaza acest articol

Philips a câştigat patru Premii EISA pentru inovaţie în TV şi Home Entertainment

by realitatea   5 min
0