Tabu
Image default
lifestyle

Philips aduce iarna cu “Bradul de zapada”

Philips Romania sustine proiectul derulat de organizatia Salvati Copiii, intitulat Festivalul Brazilor de Craciun, prin participarea cu o creatie speciala dedicata evenimentului caritabil din data de 5 decembrie 2014.

 Bradul inscris in program de catre compania Philips Romania, in parteneriat cu Glas Expert, poarta semnatura arhitectilor studio-ului de creatie MATIUS si va fi licitat la Gala, cu scopul de a ajuta cei 2.500 de copii care fac parte din programele organizatiei Salvati Copiii.

Inscris cu numele “Bradul de zapada, bradul dedicat Festivalului Brazilor de Craciun, propus MATIUS, Philips Romania & Glas Expert este o creatie high tech realizata din sticla, şi iluminata cu LED. Ideea care a stat la baza bradului este legata de acel ceva care aduce atmosfera de sarbatoare: zapada. Cand nu ninge, parca nu-i iarna, iar pentru a aduce zapada este necesara magia bradului care aduce iarna. Bradul care aduce zapada este transparent, sub forma unui con din sticla in care ninge. Piramida este decorata cu globuri si iluminare LED in cant.

ARTICOLE SIMILARE

Jon Bon Jovi donează milioane de dolari pentru tinerii fără locuinţă

realitatea

MONICA STAN, transformare totala! De la bomba sexy la casnica plinuta

Spiritul lui Michael Jackson a contactat-o pe Lisa Marie Presley

realitatea

Eva Longoria, cu sânii la vedere în emisiunea lui Letterman! – VIDEO

realitatea

Marilyn Monroe, cea mai tare blondă a tuturor timpurilor – VEZI TOPUL COMPLET

realitatea

Britney Spears, în pat cu fostul soț

realitatea

Scrie un comentariu