Tabu
Image default
lifestyle

Philips aduce iarna cu “Bradul de zapada”

Philips Romania sustine proiectul derulat de organizatia Salvati Copiii, intitulat Festivalul Brazilor de Craciun, prin participarea cu o creatie speciala dedicata evenimentului caritabil din data de 5 decembrie 2014.

 Bradul inscris in program de catre compania Philips Romania, in parteneriat cu Glas Expert, poarta semnatura arhitectilor studio-ului de creatie MATIUS si va fi licitat la Gala, cu scopul de a ajuta cei 2.500 de copii care fac parte din programele organizatiei Salvati Copiii.

Inscris cu numele “Bradul de zapada, bradul dedicat Festivalului Brazilor de Craciun, propus MATIUS, Philips Romania & Glas Expert este o creatie high tech realizata din sticla, şi iluminata cu LED. Ideea care a stat la baza bradului este legata de acel ceva care aduce atmosfera de sarbatoare: zapada. Cand nu ninge, parca nu-i iarna, iar pentru a aduce zapada este necesara magia bradului care aduce iarna. Bradul care aduce zapada este transparent, sub forma unui con din sticla in care ninge. Piramida este decorata cu globuri si iluminare LED in cant.

ARTICOLE SIMILARE

Britney Spears, idilă cu un dansator

realitatea

600 de joburi pentru tineri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2017

realitatea

Ghici cine se pregătește de o baie

realitatea

Lady GaGa poartă doar chiloți de mătase

realitatea

Gwyneth Paltrow și visul spaniol

realitatea

Castigatoarea de la Miss Bunicuta! Cea mai tanara concurenta avea 46 de ani!

Scrie un comentariu