Tabu
Image default
lifestyle

Philips lanseaza noua generatie de aspiratoare

Philips lanseaza in Romania noua gama de aspiratoare atent proiectate pentru a oferi garantia aspirarii optime, toate modelele incadrandu-se in clasele energetice A si B. Eficienta noilor aspiratoare Philips este data de trei elemente cheie din structura aparatelor, care permit utilizatorului o experienta placuta si eficienta in curatarea oricarei suprafete.

Noul Motor are pierderi minime de putere gratie unei admisii izolate si este capabil de viteze de pana la 650 de km/h, cu ajutorul a peste 40.000 de rotatii pe minut, de doua ori mai rapid decat o masina de Formula 1.

Tehnologiile unice Philips, AirflowMax si PowerCyclone, imbunatatesc performanta aspiratoarelor. Tehnologia AirflowMax, specifica aspiratoarelor cu sac, permite desfacerea uniforma a sacului de praf de tip s-bag, mentinand puterea de aspirare chiar si pe masura ce sacul se umple, datorita designului special al compartimentului pentru praf.

Tehnologia PowerCyclone, conceputa pentru aspiratoarele fara sac, separa aerul de praf dintr-o singura miscare datorita unui design special al vortexului. Acest tip de aspiratoare dispun de un compartiment pentru praf usor de golit, fara crearea norilor de praf.

Noua gama de aspiratoare Philips cu performante maxime de aspirare si consum redus de energie include urmatoarele modele: cu sac – Performer Expert (A) si Performer Active (B), fara sac – PowerPro Ultimate (A), PowerPro Expert (A) si PowerPro Active (B) si pentru suprafete dure – Performer Active cu sac (A) si PowerPro Active, fara sac (A).

ARTICOLE SIMILARE

Care este pretul corect pentru Ozone Laboratories?

realitatea

Cum arata LUCIU acum, la 53 kg, in costum de baie! FOTO senzationala!

Meniul de pe Titanic, într-un restaurant din Belfast

realitatea

Sofia Coppola se mărită!

realitatea

Cindy Crawford nu are nevoie de Photoshop

realitatea

SALARIILE prezentatorilor TV!

1 comentariu

Scrie un comentariu