Tabu
lifestyle

Philips lanseaza noua generatie de aspiratoare

Philips lanseaza in Romania noua gama de aspiratoare atent proiectate pentru a oferi garantia aspirarii optime, toate modelele incadrandu-se in clasele energetice A si B. Eficienta noilor aspiratoare Philips este data de trei elemente cheie din structura aparatelor, care permit utilizatorului o experienta placuta si eficienta in curatarea oricarei suprafete.

Noul Motor are pierderi minime de putere gratie unei admisii izolate si este capabil de viteze de pana la 650 de km/h, cu ajutorul a peste 40.000 de rotatii pe minut, de doua ori mai rapid decat o masina de Formula 1.

Tehnologiile unice Philips, AirflowMax si PowerCyclone, imbunatatesc performanta aspiratoarelor. Tehnologia AirflowMax, specifica aspiratoarelor cu sac, permite desfacerea uniforma a sacului de praf de tip s-bag, mentinand puterea de aspirare chiar si pe masura ce sacul se umple, datorita designului special al compartimentului pentru praf.

Tehnologia PowerCyclone, conceputa pentru aspiratoarele fara sac, separa aerul de praf dintr-o singura miscare datorita unui design special al vortexului. Acest tip de aspiratoare dispun de un compartiment pentru praf usor de golit, fara crearea norilor de praf.

Noua gama de aspiratoare Philips cu performante maxime de aspirare si consum redus de energie include urmatoarele modele: cu sac – Performer Expert (A) si Performer Active (B), fara sac – PowerPro Ultimate (A), PowerPro Expert (A) si PowerPro Active (B) si pentru suprafete dure – Performer Active cu sac (A) si PowerPro Active, fara sac (A).

ARTICOLE SIMILARE

ALEXANDRA STAN il iarta pe batausul MARCEL PRODAN! Previzibil, nu?

Gay Travel – Viena

realitatea

Flori prin SMS

realitatea

Antonia nu mai este cea mai sexy româncă! Vezi cine a detronat-o!

Cât de mult trebuie să măncăm la o masă

Andreea Damian

Daniela Crudu, scandal urias in Antena 1! Razvan si Dani ameninta cu demisia!

1 comentariu

Scrie un comentariu