Home > beauty > Plan de slabit Kangoo Jumps pentru toamna

Plan de slabit Kangoo Jumps pentru toamna

Sportul in prima faza nu pare o placere. Hai sa fim realiste, ca, pana nu te obisnuiesti cu el, ai impresia ca a face sport e echivalentul pentru o munca urata si grea, de care ai vrea sa uiti ca trebuie sa o faci. Dar cum sa faci sport din placere? Alegand sporturi care par distractive si care, atunci cand le faci, nu par extenuante. Asa e Kangoo Jumps. Practici un sport, dar de fapt te simti ca un copil care vrea sa danseze si sa sara. Asa pierzi centrimetri si kilograme, fara sa stii.

Afla in continuare  care sunt recomandarile Dianei Stirbu, instructor international de Kangoo Jumps!

1. Gaseste o sala de Kangoo Jumps in apropiere de tine
Acum cu siguranta vrei o sala, unde e mai cald ca afara, nu? Indiferent cat de incarcat este programul tau, vei elimina din start eterna scuza a lipsei de timp si iti va fi mai usor sa introduci sportul in rutina ta zilnica. Incearca sa gasesti o sala la care sa ajungi fie printr-o plimbare scurta pe jos, fie in maximum cinci-zece minute de mers cu masina.

2. Alege tipul de antrenament care ti se potriveste
Acum, nu toti ne-am nascuti avansati la acest sport. De aceea, o sala care sa beneficieze de clase diferentiate de kangoo jumps, in functie de nivelul tau de antrenament – incepator, intermediar sau avansat – iti va face procesul de slabit mult mai usor.

„Este foarte important ca aceste antrenamente sa decurga intr-o ordine fireasca, mai ales pentru acele persoane care nu sunt obisnuite cu miscarea. De aceea, clasele pentru incepatori sunt gandite special, astfel incat sa invatam si sa ne obisnuim cu pasii si miscarile de baza printr-o coregrafie simpla pentru inceput. Perioada de acomodare difera insa de la persoana la persoana, in functie de rapiditatea cu care deprinde coregrafia si de frecventa cu care vine la sala. Urmeaza clasele de intermediari, unde coregrafia deja este complexa si ritmul mai alert, pentru ca, in final, ajungand la nivelul de avansati, aici sa putem sa depunem cat mai mult efort si sa ardem cat mai multe calorii”, afirma Diana Stirbu

3. Participa la petrecerile Kangoo Jumps
Party? Daaa! La cat de distractiv e sportul acesta, daca mai alaturi dress-code, shooting-uri photo si muzica, ai obtinut reteta perfecta pentru o petrecere Kangoo Jumps. Cea mai buna metoda pentru a nu renunta la planul tau de slabit este sa te distrezi in timp ce faci sport. Pe langa clasele obisnuite, poti opta si pentru petrecerile neconventionale de Kangoo Jumps. In Bucuresti, ai posibilitatea sa participi lunar, in mod gratuit, la petrecerile tematice de Kangoo Jumps organizate de Diana Stirbu.

So… jump, jump! Kangoo Jumps!

4. Mergi de trei ori pe saptamana la sala
Stiu, pare imposibil! Chiar daca intr-o singura sedinta de Kangoo Jumps arzi mai mult de 500 de calorii, trei antrenamente pe saptamana vor face diferenta atunci cand te vei sui pe cantar, inca din prima luna. Secretul consta in perseverenta ta si in interesul acordat timpului pe care-l rezervi sportului.

5. Inscrie-te intr-un program de slabit Kangoo Jumps
Daca provocarile sunt cele care te motiveaza cel mai mult, inscrie-te intr-un program de slabit bazat pe antrenamente Kangoo Jumps combinate cu alte activitati sportive (echitatie, baschet etc), dieta personalizata din partea unui nutritionist si monitorizare constanta din partea echipei.

Afla cum poti impaca dieta cu dulciurile: http://www.tabu.ro/mici-bucurii-cu-cipi-stevia-zero-calorii/

Vezi si:

http://www.tabu.ro/dieta-pe-puncte/

http://www.tabu.ro/7sfaturi-pentru-o-viata-sanatoasa/

Articole asemanatoare
Top 3 cele mai eficiente sporturi care te ajuta sa slabesti
Amanta sotului NICOLETEI LUCIU e antrenoare de KANGOO JUMPS! Galerie FOTO

Comenteaza acest articol

Plan de slabit Kangoo Jumps pentru toamna

by realitatea   2 min
0