Tabu
PEOPLESlider

Plecare neaşteptată de la Vocea României. Unul dintre jurați anunță că se retrage

Unul dintre antrenorii de la Vocea României a decis să renunțe la scaunul său.

Denis Roabeș, interpretul trupei The Motans, a anunțat că planurile sale pentru toamnă nu mai au legătură cu emisiunea de la Pro TV. Acesta spune că se va ocupa de lansarea unui nou album, dar şi de un turneu. 

„De obicei îmi place să scriu texte lungi și care să cuprindă cât mai în detaliu diverse sentimente și trăiri ce se află în spatele anumitor decizii. Dar azi, cumva, simt nevoia să fiu mai direct și la obiect. Așadar, am câteva vești pentru voi. În toamnă, îmi doresc să lansez un album nou și să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii 3 ani. Venim să ne vedem! După cum vă puteți imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme. Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continuă în rolul de antrenor la Vocea României. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe Vocea României, colegilor de scaun și oamenilor de acasă. A fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat incredibil de multe și am avut norocul să-mi fac prieteni noi. Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare față de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să știți că inboxul meu e mereu deschis. Ne vedem în fața scenei”, este mesajul lui Denis Roabeş.

Deocamdată, nu se știe cine îl va înlocui pe Denis Roabeş și se așteaptă ca Theo Rose să nască, pentru a se decide dacă se va mai întoarce la încă un sezon de Vocea României.

Denis Roabeş s-a alăturat show-ului Vocea României în 2022, pentru sezonul 10 al emisiunii şi venea pe locul lăsat liber de Horia Brenciu. Tot atunci a intrat în juriu şi Theo Rose, care a făcut echipă cu Smiley în sezonul trecut. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ți asortezi geanta de mână cu ținutele tale?

Tabu Tabu

Ce religie are, de fapt, Anca Serea, mamă a șase copii

Andreea Damian

Istoria Haute couture în cifre

Andreea Damian

Marina Almășan nu consumă niciodată acest aliment și se menține în formă și la aproape 60 de ani

Andreea Damian

Primul lucru pe care Oprah, Regina și alte personalități de succes îl fac dimineața

Andreea Damian

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu