Tabu
Image default
CULTURE Slider

Premiile Oscar 2021 | Gala, transmisă din mai multe locuri. Când vor fi anunțate nominalizările

Gala de decernare a premiilor Oscar a fost amânată în acest an pentru data de 25 aprilie din cauza pandemiei de coronavirus. Va fi un eveniment live, organizat în format fizic şi difuzat din mai multe spaţii, a anunţat miercuri Academia de film americană (AMPAS), citată de AFP şi Reuters.

În pofida pandemiei de COVID-19, care a impus o serie de restricţii aflate încă în vigoare regiunea metropolei Los Angeles, „Academia de film americană este hotărâtă să prezinte o ceremonie a premiilor Oscar fără pereche, punând în acelaşi timp accent pe sănătatea publică şi pe siguranţa tuturor participanţilor”, a declarat o purtătoare de cuvânt a AMPAS, instituţia care atribuie aceste trofee prestigioase.

„Pentru a crea acel spectacol live pe care publicul global doreşte să îl vadă şi adaptându-ne la cerinţele impuse de pandemie, gala Oscar va fi difuzată în direct din mai multe spaţii, inclusiv din emblematicul Dolby Theatre”, care se află în centrul cartierului Hollywood şi găzduieşte în mod tradiţional această ceremonie, a adăugat ea.

Dolby Theatre din Hollywood a găzduit gala Oscar începând cu anul 2001. De obicei, sute de staruri de cinema din lumea întreagă se reunesc în acest cinematograf cu 3.400 de locuri pentru a asista la un show televizat în direct, precedat de sosirea pe covorul roşu a vedetelor din industria filmului, care pozează în faţa fotografilor şi a echipelor de filmare trimise la faţa locului de numeroase posturi de televiziune.

Pentru moment, AMPAS nu a oferit alte detalii despre viitoarea gală sau despre repartizarea spaţiilor care vor fi alese pentru cea de-a 93-a ediţie a evenimentului, considerată punctul culminant al sezonului premiilor cinematografice de la Hollywood, afectat grav în ultimul an de criza sanitară, închiderea cinematografelor şi amânarea mai multor superproducţii. Organizatorii nu au anunţat nici gazda principală a galei. Nominalizările la premiile Oscar din 2021 vor fi anunţate pe 15 martie, potrivit Agerpres.

ARTICOLE SIMILARE

Elevă arsă de vie pentru că l-a acuzat de hărţuire sexuală pe directorul școlii

Andreea Damian

ARTE TV ⎪ Un serial documentar despre piețele Europei

Ciocîrlan

Summertime

realitatea

Dakota și Elle Fanning, față în față în cea mai frumoasă provocare din carieră

Andreea Damian

Coperta Vogue stârnește controverse. Cum a apărut Kamala Harris

Andreea Damian

BASESCU cere extradarea din Israel a fostului sot al Mihaelei Radulescu

Scrie un comentariu