Home > Agenda > stiri > Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

Dupa ce au strabatut tara in lung si-n lat vizitand 7 dintre cele mai mari orase din Romania, preselectiile Romanii au talent s-au incheiat de curand in Bucuresti  in fata a sute de oameni veniti pentru a-si sustine eroii.

Mii de romani talentati au venit la preselectii plini de speranta si increzatori ca pot convinge juratii cu prestatiile lor, ca merita sa ajunga in finala si sa castige marele premiu de 120.000 de euro.

Cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis au fost la inaltime, iar comentariile acestora s-au completat perfect si au facut deliciul publicului. Chimia dintre ei este evidenta, iar impreuna formeaza o echipa imbatabila. Impreuna au fost surprinsi de originalitatea si creativitatea concurentilor acestui nou sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent.

Editia a cincea Romanii au talent se anunta a fi una spectaculoasa, cu multe surprize si momente, care cu siguranta vor impresiona telespectatorii ce sunt asteptati incepand din primavara sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

Articole asemanatoare
mihaela-rădulescu
Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos
mihaela-rădulescu
Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel
mihaela radulescu
Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu
andra - machiata
Andra, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Comenteaza acest articol

Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

by   1 min
0