Home > Agenda > stiri > Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

Dupa ce au strabatut tara in lung si-n lat vizitand 7 dintre cele mai mari orase din Romania, preselectiile Romanii au talent s-au incheiat de curand in Bucuresti  in fata a sute de oameni veniti pentru a-si sustine eroii.

Mii de romani talentati au venit la preselectii plini de speranta si increzatori ca pot convinge juratii cu prestatiile lor, ca merita sa ajunga in finala si sa castige marele premiu de 120.000 de euro.

Cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis au fost la inaltime, iar comentariile acestora s-au completat perfect si au facut deliciul publicului. Chimia dintre ei este evidenta, iar impreuna formeaza o echipa imbatabila. Impreuna au fost surprinsi de originalitatea si creativitatea concurentilor acestui nou sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent.

Editia a cincea Romanii au talent se anunta a fi una spectaculoasa, cu multe surprize si momente, care cu siguranta vor impresiona telespectatorii ce sunt asteptati incepand din primavara sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

Articole asemanatoare
Andra
Andra a filmat cu cel mai îndrăgit actor al momentului
andra
Exclusiv! Andra ar putea colabora cu un solist internațional
Vedete nascute pe 23 august!
Piele mai fina si mai catifelata dupa dus

Comenteaza acest articol

Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

by   1 min
0