Home > beauty > Prezentarea The Blonds – Nail Trends inspirate din benzile animate

Prezentarea The Blonds – Nail Trends inspirate din benzile animate

CND a realizat 23 de modele unice de nail designs pentru The Blonds Fall/Winter 2014 Fashion Show @ MILK Studios in New York City.

Tema The Blonds este “good girl gone bad” – si este despre o femeie care stie diferenta dintre rau si bine, dar alege sa treaca de partea raului! Atat hainele cat si unghiile sunt expresia unui twist modern inspirate dintr-un classic al benzilor desenate: Cat Woman, Poison Ivy si The Joker. Rezultatul este unul care a depasit orice imaginatie si a trecut nail designul la un nou nivel.

Unghiile nu sunt doar lacuite, sunt transformate in mici opere de arta”, spune CND Co-founder Jan Arnold. Nail design-ul pentru showul The Blonds contine elemente din cultura pop- inspiratia pentru colectia toamna iarna 2014 – CND’s Fall Fashion story for nails. Designul aplicat este ascutit, foarte puternic, indraznet cu puncte si forme extreme!

Artistii CND au realizat aceste opere de arta cu BrisaTM Gel. Apoi au folosit straturi de CND Shellac si VINYLUX. Pentru un finish spectaculos au aplicat bijuterii vintage, cristale Swarovski, lanturi, perle, pene, sclipici, folii speciale. Pentru un finish seducator au folosit catifea! Acest tip de design ornamental realizat de CND Design Lab, reprezinta cu adevarat parteneriatul unic dintre CND si The Blonds, care s-a finalizat pentr-un show grandios la New York Fashion Week.

Foto: CND

Articole asemanatoare
Secretul frumuseţii unui înger Victoria’s Secret
Retro - Hair Trends
Tendinţe în frumuseţe primăvară-vară 2012
Top 5: celebrităţi cu manichiură extravagantă
Prezentare colectie George Neagu, joi 19 martie

Comenteaza acest articol

Prezentarea The Blonds – Nail Trends inspirate din benzile animate

by   1 min
0