Home > beauty > Frumusetea tine de cat de bine iti ingrijesti pielea!

Frumusetea tine de cat de bine iti ingrijesti pielea!

“Frumusetea este eternitatea care se priveste lung in oglinda”, spunea Khalil Gibran.

Pentru ca frumusetea sa ramana “o eternitate”, sa se conserve cat mai mult timp, trebuie “ajutata” din interior cu noul produs de la Doppelherz – Lifting Hyaluron Complex.

Lifting Hyaluron Complex1Lifting Hyaluron Complex revolutioneaza piata produselor OTC de beauty prin ingredientele antioxidante si prin continutul cel mai ridicat de acid hialuronic.

Imbatranirea pielii este un proces inevitabil si ireversibil, pielea ne spune varsta sau cat de bine am ingrijit-o. Procesul de imbatranire al pielii este determinat de reducerea sintezei de colagen si acid hialuronic, care duc la scaderea fermitatii si deshidratarea acesteia.

Pentru mentinerea elasticitatii si a hidratarii tenului, este necesar, pe langa tratamentele dermato-cosmetice, sa ii administram substante cu rol complementar.

Lifting Hyaluron Complex de la Doppelherz contine acid hialuronic ( 100mgHA) care asigura hidratarea, Beta-caroten care da aspectul de piele sanatoasa, Biotina care actioneaza asupra membranelor si mucoaselor, Vitamina C care participa la crearea colagenului, Vitamina B5 – la sinteza proteinelor si Vitamina E, Seleniu si Zinc cu rol de protectie impotriva imbatranirii.

Lifting Hyaluron Complex reprezinta alternativa accesibila la formele injectabile cu acid hialuronic.

Pentru obtinerea celui mai bun efect, acela de a mentine frumusetea, este indicat ca produsul sa fie administrat perioade lungi de timp, o capsula pe zi.

 

Articole asemanatoare
Femeile din Coreea de Sud își distrug machiajul în semn de protest față de standardele de frumusețe
beauty
Casele de modă au decis care sunt cele cinci tendințe de beauty în 2018
reguli de îngrijire dermatologul
Zece reguli de îngrijire pe care dermatologul recomandă să le respectăm
WOWomen – Frumusetea si increderea in sine

Loading...

Comenteaza acest articol

Frumusetea tine de cat de bine iti ingrijesti pielea!

by realitatea   1 min
0