Tabu
BEAUTY

Vedetele au aflat noutatile din industria frumusetii la TopLine

Cele mai cunoscute vedete din showbiz au aflat, in premiera, noile tendinte din industria frumusetii participand la deschiderea editiei din acest an a Top Beauty Trade Show, evenimentul organizat la TopLine Shop.

Corina-Diana-Baicu-TopLineCelebritatile au descoperit noutatile in materie de tratamente de ingrijire a pielii, a parului, precum si noile produse de hairstyling, de machiaj si noile colectii de lacuri de unghii.

Valentina Pelinel, Corina, Adelina Pestritu, Carmen Negoita, Ellie White, Albertina Ionescu, Ileana Badiu, Anca Serea, Dana Savuica, Anda Adam, Catalin Botezatu, Geanina Ilies, Adina Buzatu, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu de la Amadeus, Bianca Ionita, Mihaela Calin, Ilinca Obadescu, Sonia Argint Ionescu, Tili Niculae, Crina Abrudan, Florentina Opris, Geanina Corondan, Andreea Dociu au ajuns aseara intr-un adevarat paradis al produselor cosmetice, dedicate atat femeilor, cat si barbatilor, in magazinul TopLine de pe Bd. Regina Maria nr.14.

Anda-Adam-TopLineVedetele invitate au descoperit rafturile pline de produse cosmetice de top, aflate la preturi impresionant de avantajoase, au fost consiliate de specialistii TopLine pentru a lua deciziile  ideale si au asistat la finala unui concurs de make-up si de nail art, in cadrul caruia specialistii s-au intrecut in creativitate si profesionalism.

Respectand tematica Venezian Ball, Irina Cajvaneanu a castigat locul 1 la concursul de make-up si body painting, iar Ioana Ghinea, locul 1 la concursul de nail design.

Adina-Buzatu-TopLineJuriul a fost compus din Catalin Botezatu (designer), Mirela Vescan (make-up artist), Catalina Stoica (nail expert Beauty District), Geanina Corondan (redactor-sef revista VIP), Nick Barna (make-up artist), Mircea Barbulescu (designer si stilist).

S-au mai decernat si premii de popularitate, in functie de impactul pe care creatiile concurentilor l-au avut pe pagina de Facebook TopLine Europa, diplomele mergand catre Georgiana Ramona Savu (make-up si body painting) si catre Ana Maria Enache (nail design).

concurs-nail-art-Top-Line-Shop-3In cadrul finalei, prezentata de Christian Stan de la ADPM PR, a fost prezentat si modelul unei rochii din noua colectie semnata Catalin Botezatu, Spirit of India, expusa pentru prima data publicului la Haute Coiffure Paris, hairstylingul fiind realizat de Laurent Tourette, iar machiajul de catre Mirela Vescan.

Diana Baicu, director TopLine Europa, a informat invitatii referitor la cele mai importante noutati ale Top Beauty Trade Show 2015 si a lansat, in premiera pentru Romania, serviciul Beauty Concierge, o echipa specializata in oferirea celor mai bune sfaturi de frumusete, in conformitate cu nevoile clientului.

ARTICOLE SIMILARE

Vleau să fiu male!

realitatea

Un hairstilist dezvăluie cele 3 culori de păr la modă pentru toamna 2023

Andreea Damian

Cea mai arzătoare dorință a actriței Scarlett Johansson

Protecție solară sub forma de tablete – este sigura această metodă?

Andreea Ditcov

Laura Cosoi a renunţat la dieta vegetariană. Afla motivul

Justin Timberlake, noul dandy de la Givenchy

Scrie un comentariu