Home > Lifestyle > Prigoana a facut-o VARZA pe Bahmu: “Mai du-te dracu’ acasa! Sotia mea e beata la ora asta…”

Prigoana a facut-o VARZA pe Bahmu: “Mai du-te dracu’ acasa! Sotia mea e beata la ora asta…”

E clar, nu mai e cale de impacare intre sotii Prigoana-Bahmu. Cei doi s-au certat in ultimul hal din cauza ca Silviu a luat copiii la mare de joi, in loc sa o astepte si pe Adriana pana vineri sa mearga cu totii ca o familie.

“Mai du-te dracu’ acasa! Asta nu e injuratura. Minciuni una mai umflata ca alta. Adriana e la terasa cu Enciu, cea care i-a facut lipeala cu Mihai. Nu poti sta impasibil cand sotia iti distruge viata, cum iese si mine, cum te face prost pe tine si familia ta. La ora asta ea sta cu berea in fata? Si aseara a bagat 4 doze ‘fara alcool’. Poate sa se culce ca maine are treaba, sa se odihneasca, sa nu stea in bodegi pana dimineata. Apoi zice ca nu are timp sa stea cu copiii. Sotia mea e beata la ora asta, si aseara s-a imbatat. Femeia asta minte mereu. O sa ma duc la judecator sa vada si el ca e beata, trebuie sa ai discernamant. Sotia mea nu isi mai schimba chilotii si tamponul fara presa”, a marturisit furios Silviu Prigoana pentru Antena 1.

“Sotul meu putea sa stea sa se plieze pe programul meu,sa plece de maine la mare. Dar nu, el a plecat de azi. Asa ca eu mi-am permis sa ies la cina cu o prietena, imi e greu sa dorm singura in casa aia goala. Nu, deci gata!”, a spus Adriana care si-a luat sotul peste picior.

Articole asemanatoare
Doua vedete se despart chiar dupa Anul Nou!
Telenovela continua! Silviu Prigoana: “Cine, m****i ma-tii, a iesit in poarta? Iti alergau hormonii si iti trebuia un vibrator”
Silviu Prigoană: «Cum să ne recăsătorim când Bahmu e încă soţia mea!?»
Bahmu: “M-am ÎMPĂCAT cu Prigoană la CIMITIR”

Comenteaza acest articol

Prigoana a facut-o VARZA pe Bahmu: “Mai du-te dracu’ acasa! Sotia mea e beata la ora asta…”

by   1 min
0