Tabu
FASHION

Prima editie Bucharest Bridal Fashion Show, la Expomariage 2016

Emotia organizarii nuntii perfecte incepe inca din prima luna a anului, iar Expomariage pastreaza traditia ultimilor 17 ani si deschide oficial sezonul evenimentelor dedicate celui mai important moment din viata fiecareia dintre noi.

Prima-editie-Bucharest-Bridal-Fashion-Show-la-Expomariage-20161In perioada 15-17 ianuarie, Expomariage reuneste la J W Marriott Bucharest Grand Hotel, intr-un eveniment de inalta tinuta, cele mai cunoscute branduri de rochii de mireasa, vestimentatie de ceremonie pentru barbati, bijuterii si accesorii vestimentare. De asemenea, vizitatorii vor afla tendintele in machiaj si coafura pentru ziua nuntii, ce este actual in materie de aranjamente florale, decoruri de nunta si servicii foto-video.

Expomariage 2016 va gazdui editia pilot a Bucharest Bridal Fashion Show, locul in care vor fi prezentate colectiile de rochii de mireasa semnate de nume marcante din domeniu. Conceput ca o sursa de inspiratie pentru viitoarele mirese, Bucharest Bridal Fashion Show isi propune sa aduca si in Romania atmosfera rafinata a evenimentelor de acest tip organizate in Barcelona, Londra si New York.

Colectiile prezentate pe podiumul primei editii a acestui eveniment sunt semnate: Agnes Toma, Marie Ollie, Natalia Vasiliev, Bien Savvy, Eli Laslean, Otilia Brailoiu, Athena Philip si Nicole Enea. Directorul artistic al evenimentului este Alin Galatescu.

Fashion show-urile vor fi sustinute in fiecare dintre cele 3 zile ale evenimentului, in intervalul 13.00 – 19.00.

Biletele pentru accesul la eveniment sunt disponibile la intrarea in expozitie. Pretul unui bilet este 30 RON si este valabil 1 zi, atat pentru accesul in zona de expozitie, cat si pentru prezentarile de moda.

ARTICOLE SIMILARE

Funky vintage: Maria Barbu

realitatea

Kate Moss are statuie din aur

realitatea

Smiling shoes de primăvară

realitatea

Cele mai bogate supermodele din lume

De la lux discret la piese îndrăznețe: tendințele majore ale modei în 2024

Andreea Damian

Top 7 obiceiuri vestimentare gresite

realitatea

Scrie un comentariu