Tabu
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

Prințul Harry

Prințul Harry a spus că intenționează să aibă doi copii, cel mult, deoarece este îngrijorat pentru viitorul planetei. Ducele de Sussex a discutat despre mediul înconjurător, responsabilitate şi schimbările climatice cu experta în primatologie Jane Goodall, într-un interviu acordat pentru numărul special din septembrie al celebrei reviste de modă Vogue. Harry a mărturisiti că va avea doi copii când Goodall l-a întrebat câți copii va avea cu soția sa.

Harry a recunoscut că atitudinea sa față de planetă s-a schimbat după nașterea primului său copil, Archie, în luna mai. „Mereu m-am gândit: acest loc este împrumutat. Şi, cu siguranţă, fiind inteligenţi aşa cum suntem noi toţi şi evoluaţi cum ar trebui să fim cu toţii, ar trebui să putem lăsa ceva mai bun în urmă pentru generaţia viitoare”, a precizat el.

Atât Jane Goodall, cât şi ducele de Sussex consideră că starea actuală a mediului este deja „terifiantă”. „Câte indicii trebuie să ne mai ofere natura înainte de a afla şi de a înţelege pagubele şi distrugerea pe care le provocăm?”, s-a întrebat prinţul britanic. În acelaşi interviu, prinţul Harry a discutat şi despre prejudecăţile existente în societate şi despre modul în care comportamentul uman este determinat de mediu.

Prințul  Harry a intervievat-o pe Jane Goodall pentru numărul special din septembrie al ediției britanice Vogue, la realizarea căruia a colaborat şi soţia lui, Meghan, în calitate de editor-invitat.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul emoționant al Eugeniei Șerban după ce și-a spus suferința ascunsă

Tabu Tabu

Afla care au fost cele mai bune si cele mai proaste machiaje de la Oscar 2016!

realitatea

Ileana Lazariuc, aniversare secretă în plină pandemie

Tabu Tabu

Oscar 2018. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Cântecele pop devin tot mai triste de la an la an, spun studiile

Andreea Damian

Așa se ferește un topmodel de coronavirus!

Andreea Damian

Scrie un comentariu