Home > Lifestyle > Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

Prințul Harry

Prințul Harry a spus că intenționează să aibă doi copii, cel mult, deoarece este îngrijorat pentru viitorul planetei. Ducele de Sussex a discutat despre mediul înconjurător, responsabilitate şi schimbările climatice cu experta în primatologie Jane Goodall, într-un interviu acordat pentru numărul special din septembrie al celebrei reviste de modă Vogue. Harry a mărturisiti că va avea doi copii când Goodall l-a întrebat câți copii va avea cu soția sa.

Harry a recunoscut că atitudinea sa față de planetă s-a schimbat după nașterea primului său copil, Archie, în luna mai. „Mereu m-am gândit: acest loc este împrumutat. Şi, cu siguranţă, fiind inteligenţi aşa cum suntem noi toţi şi evoluaţi cum ar trebui să fim cu toţii, ar trebui să putem lăsa ceva mai bun în urmă pentru generaţia viitoare”, a precizat el.

Atât Jane Goodall, cât şi ducele de Sussex consideră că starea actuală a mediului este deja „terifiantă”. „Câte indicii trebuie să ne mai ofere natura înainte de a afla şi de a înţelege pagubele şi distrugerea pe care le provocăm?”, s-a întrebat prinţul britanic. În acelaşi interviu, prinţul Harry a discutat şi despre prejudecăţile existente în societate şi despre modul în care comportamentul uman este determinat de mediu.

Prințul  Harry a intervievat-o pe Jane Goodall pentru numărul special din septembrie al ediției britanice Vogue, la realizarea căruia a colaborat şi soţia lui, Meghan, în calitate de editor-invitat.

Articole asemanatoare
harry
Probleme între prinții Harry și William
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Ed Sheeran
Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic
Meghan Markle
Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

Comenteaza acest articol

Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

by Andreea Damian   1 min
0