Home > Agenda > Profită de oferta ABA Make-up Academy!

Profită de oferta ABA Make-up Academy!

ABA Make-up Academy este un program educațional ce își propune să inițieze în arta machiajului atât femeile care doresc să deprindă tehnicile de realizare a unor machiaje perfecte pentru ele însele, cât și celor care doresc să intre în fascinanta lume a make-up artiștilor.

Studentele vor beneficia de sală dotată și utilată pentru a asigura mediul optim de desfășurare a cursurilor, produse cosmetice, pesule și instruire profesionala, sfaturi și consiliere personalizată.

ABA Make-up School pune la dispoziția cursanților doua module:

MAKE-UP –  modulul începători – afli totul despre trend-uri,  stiluri și te familiarizezi cu arta machiajului profesionist. Descoperi care sunt tehnicile de aplicare și ce produse cosmetice să folosești în construirea unor machiaje corecte și de efect.

MAKE-UP – modulul avansaţi te pregătești ca viitor profesionist – make-up artist pentru fotografie, cinematografie și modă. Finalul cursului este marcat de susținerea unui examen, în urma căruia primești o DIPLOMA ACREDITATĂ și recunoscută la nivel european.

Cursurile ABA Make-up Academy sunt after work și permit accesul tuturor, ședințele începând cu ora 18.30 Costul unui curs este 1 500 respectiv 2 000 lei, în funcție de modulul pentru care optați. Oferta este valabilă in limita locurilor disponibile, inscrierile se fac de luni pana vineri intre orele 10.00-20.00 la sediul din strada  General Nicolae Dona, nr. 22-24, București.

Articole asemanatoare
Nikkie de Jager
Cel mai popular make-up artist și guru în frumusețe pe YouTube recunoaște că este transgender
Kim Kardashian
Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO
Afla cum poti crea un Retro-Glam Look!
Afla cu ce vedeta te asemeni dupa forma fetei

Comenteaza acest articol

Profită de oferta ABA Make-up Academy!

by   1 min
0