Home > Agenda > Profită de oferta ABA Make-up Academy!

Profită de oferta ABA Make-up Academy!

ABA Make-up Academy este un program educațional ce își propune să inițieze în arta machiajului atât femeile care doresc să deprindă tehnicile de realizare a unor machiaje perfecte pentru ele însele, cât și celor care doresc să intre în fascinanta lume a make-up artiștilor.

Studentele vor beneficia de sală dotată și utilată pentru a asigura mediul optim de desfășurare a cursurilor, produse cosmetice, pesule și instruire profesionala, sfaturi și consiliere personalizată.

ABA Make-up School pune la dispoziția cursanților doua module:

MAKE-UP –  modulul începători – afli totul despre trend-uri,  stiluri și te familiarizezi cu arta machiajului profesionist. Descoperi care sunt tehnicile de aplicare și ce produse cosmetice să folosești în construirea unor machiaje corecte și de efect.

MAKE-UP – modulul avansaţi te pregătești ca viitor profesionist – make-up artist pentru fotografie, cinematografie și modă. Finalul cursului este marcat de susținerea unui examen, în urma căruia primești o DIPLOMA ACREDITATĂ și recunoscută la nivel european.

Cursurile ABA Make-up Academy sunt after work și permit accesul tuturor, ședințele începând cu ora 18.30 Costul unui curs este 1 500 respectiv 2 000 lei, în funcție de modulul pentru care optați. Oferta este valabilă in limita locurilor disponibile, inscrierile se fac de luni pana vineri intre orele 10.00-20.00 la sediul din strada  General Nicolae Dona, nr. 22-24, București.

Articole asemanatoare
Afla cum poti crea un Retro-Glam Look!
Afla cu ce vedeta te asemeni dupa forma fetei
Cum sa te machiezi ca Amy Winehouse
Nuante de farduri potrivite ochilor albastri

Loading...

Comenteaza acest articol

Profită de oferta ABA Make-up Academy!

by   1 min
0