Tabu
PEOPLESlider

Proiectul lansat de Vero Căliman după ce a ieșit din hainele „Fetiței Zurli”

Vero Căliman este la începutul unui nou proiect, după ce, timp de 15 ani, a fost „Fetița Zurli”.

La o lună după ce a anunțat că părăsește grupul fondat de Mirela Retegan și după recentele mărturisiri emoționate făcute cu privire la retragerea sa din „Gașca Zurli”, actrița în vârstă de 36 de ani a lansat proiectul „Teatrul la Sat”.

„Cu sufletul plin de bucurie, vreau să vă spun că am petrecut Ziua Mondială a Teatrului într-un mod cât se poate de potrivit. Am lansat un proiect la care am visat de când mă știu, cu scopul de a aduce copiii de la sat mai aproape de lumea teatrului, de poveștile din spectacole și, mai ales, mai aproape de ei înșiși. Când am aflat că in Comuna Jegălia e un primar care își dorește același lucru pentru copii, nu am stat pe gânduri. Împreună am pus la cale proiectul <<Teatrul la Sat>>. Vrem să le oferim copiilor de acolo o altă perspectivă asupra vieții. Vrem să-i inspirăm să citească mai mult și să devină mai curioși, să le facem locul de joacă din ce in ce mai mare!”, a scris Vero Căliman, miercuri, pe Instagram și Facebook.

Actrița și-a propus să-i introducă pe copiii din mediul rural în arta dramatică, dându-le șansa să fie ei înșiși protagoniști în „joaca de-a teatrul”.

„Şi, uite aşa, voi face naveta de două ori pe săptămână pentru a duce Teatrul la Sat. Așa cum știu eu mai bine, cu toată bucuria mea şi priceperea mea: Știu că povestea mea îi va inspira pe copii să viseze chiar și la cai verzi pe pereți. Iar domnului Vasile Aurel vreau să îi transmit că acești copii cu siguranță își vor aminti cine era primar în satul lor atunci când erau mici. Pe lângă clubul de dansuri, fotbal și lupte libere, de trei ani cei mici au primit instrumente muzicale și participă la competiții cu fanfara. I-am ascultat și eu puțin azi și vă spun sincer că m-au emoționat profund. Iar acum, prin Proiectul <<Teatrul la Sat>> ei vor avea șansa să învețe și să practice joaca de-a teatrul. Atât vă mai spun: pe 1 iunie, avem premieră! Si dacă ne iese treaba așa cum cred eu, aduc trupa și la București pentru o reprezentație”, a mai scris actrița pe rețelele sociale.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ada Milea vă așteaptă la Ziua Copilului – la ODEON

realitatea

Actorul Mitică Popescu a murit la vârsta de 86 de ani. Ce pensie încasa, după o viață pe scenă

Andreea Damian

Fostul iubit al Cristinei Cioran are o nouă relaţie?! Cum a fost surprins Alex Dobrescu cu o femeie – FOTO

Andreea Damian

«Noul Efes» din Turcia ⎢ Un amfiteatru antic, descoperit la Izmir

Ciocîrlan

Casa de modă Fenty, fondată de Rihanna în colaborare cu LVMH, se închide după doi ani

Andreea Damian

Stevie Wonder se mută din Statele Unite

Andreea Damian

Scrie un comentariu