Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Rețetă pentru reducerea stresului cu 17% (VIDEO)

Un videoclip cu un castor adorabil care se bucură de o grămadă de varză albă a devenit viral pe rețelele de socializare.

Videoclipurile amuzante cu animale sunt la modă pe internet. De obicei, aceste videoclipuri drăguțe cu animale se concentrează pe câini și pisici. Unele videoclipuri cu animale sunt mai unice și prezintă frumusețea altor creaturi sălbatice pe care oamenii rareori le văd în viața de zi cu zi. Într-un videoclip postat recent pe Twitter, un bărbat a dezvăluit cât de adorabil poate arăta un castor când mănâncă varză albă.

Acesta are deja peste 4,1 milioane de vizualizări pe platformă. Mai mult, videoclipul cu castorul a fost redistribuit de peste 52.000 de ori și are 149,4 de aprecieri. Videoclipul a fost distribuit pe Twitter pe 28 septembrie 2020.

Videoclipul conține și sunetul încântător al castorului care mănâncă bucățile de varză. În descriere, utilizatorul a scris că ascultarea sunetului unui castor care mănâncă cu entuziasm varza albă va reduce nivelul de stres cu 17%. Ulterior, utilizatorul a clarificat că a inventat acest fapt, dar videoclipul a fost atât de adorabil încât mulți utilizatori de Twitter s-au simțit mai bine după ce l-au vizionat.

 Dacă nu vă săturați, există și varianta de 1 oră și 20 de minute, în buclă!

Contul care a distribuit acest videoclip aparține autorului Dick King-Smith, care a scris peste 130 de cărți pentru copii. Autorul a scris și povestea The Sheep-Porc, care este inspirația pentru filmul Babe. Dick King-Smith a încetat din viață la vârsta de 88 de ani în 2011, dar rețelele sale sociale sunt încă active datorită familiei sale. King-Smith era un iubitor de animale. Pagina de Twitter dedicată lui Dick King-Smith este plină de videoclipuri adorabile cu animale.

Dick King Smith

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai periculoasă intervenție estetică – duce la paralizie facială

Andreea Damian

Radu Vâlcan, acuzații grave din partea unei foste concurente de la „Insula iubirii”: „M-a întrebat cât e tariful”

Andreea Damian

Masca din orez catifelează tenul!

Cum arată fiica lui Răzvan Simion la 17 ani. Ianca s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă – FOTO

Andreea Damian

Obsesia vedetelor pentru transformările fizice subminează stima de sine?

Andreea Damian

Hantavirus | Ce este, cum se transmite și ce simptome apar

Andreea Damian

Scrie un comentariu