Tabu
Image default
FASHIONSlider

Retro style | Piese de top pentru un look din anii ’70

Franjuri, imprimeuri, pantofi cu platformă, fuste lungi. În sezonul primăvară-vară, moda va fi sub influența anilor ’70. În acest articol veți descoperi toate piesele pe care trebuie să le aveți în dulap pentru a fi în tendințe.

De câteva luni a existat o renaștere a siluetelor hippie folk și boem chic. În anii 1970, ele erau simbolul libertății și al revendicărilor pacifiste. Ne amintim de aspectele fashion icon-urile vremii – Jane Birkin, Lauren Baccall, Cher sau Farrah Fawcett. De la podiumurile săptămânii modei până la stradă și Instagram, moda anilor ’70 revine. Editorii de modă vă prezintă toate piesele pe care să le adoptați pentru a profita de tendință.

Care sunt piesele la modă în anii ’70 pe care trebuie să le purtăm în primăvara-vara 2021?

Pantalonii evazați reprezintă una dintre piesele emblematice ai anilor ’70 care au popularizat scena muzicii influențată de discotecă. Blugii evazați cu talie înaltă alungesc silueta și sunt potriviți pentru toate tipurile de corp.

Fustele lungi și midi fac parte, de asemenea, din piesele puternice ale perioadei anilor ‘0. În această primăvară se poartă fustele din denim dar și cu imprimeuri. Pentru a fi în tendințe, adoptăm și fustele plisate.

Gulerele din nou în tendințe în acest sezon, mai ales gulerul Peter Pan și tip lavarieră. Gulerele au invadat piesele vestimentare, le-am văzut și pe podiumuri, la Patou sau Rokh, și sunt disponibile pe bluze și rochii.

Franjuri – potrivit Stylight, platforma internațională de cercetare dedicată produselor de modă, frumusețe și design, jachetele cu aspect folcloric și imprimeurile sunt căutate de utilizatori mai mult ca oricând. Și, printre acestea, modelele cu franjuri reprezintă cea mai bună investiție a momentului. În anii 70, ele simbolizau libertatea, aerul liber și evadarea. În acest sezon, franjurile apar pe jachetele din piele și piele de căprioară, dar și pe gențile de mână.

Rochii cu imprimeu floral – scurte, lungi, cu curele sau chiar cu mâneci bufante.

Pantofi cu platforma sunt obsesia sezonului. Originali și puțin neobișnuiți, au venit direct din anii ’70 pentru a încălța picioarele tuturor fashionistelor. Un lucru este sigur, vârful pătrat și platforma XXL care subțiază silueta fac diferența. Primăvara aceasta vom încălța platforme din piele, denim sau un imprimeuri.

Eșarfă, ochelari rotunzi și pălărie – în această primăvară, eșarfele de mătase se leagă în jurul gâtului. Acest accesoriu elegant și popular va îmbunătăți inevitabil toate aspectele noastre. Completează look-ul cu ochelari rotunzi și pălării.

ARTICOLE SIMILARE

Graviduța Adela Popescu, momente de panică: „Mi-am făcut testul Covid și…”

Andreea Damian

Karmen Pedaru pozeaza pentru lookbook-ul Gucci 2011

realitatea

Lansare de carte ⎥ „Bărbatul din spatele ceții” de Florin Irimia

Ciocîrlan

OSCAR 2022 | Cele mai bune momente de frumusețe

Andreea Damian

Veste uimitoare pentru Casa Regală! Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil

Andreea Damian

Noutăți la Idelier

realitatea

Scrie un comentariu