Tabu
Image default
lifestyle

Retrospectiva ANONIMUL

In cele trei zile de proiectii, vor fi prezentate publicului bucurestean care nu a putut ajunge la Sfantu Gheorghe, filmele premiate in acest an, la sectiunile lungmetraj si scurtmetraj, precum si o selectie a filmelor prezentate in sectiunile paralele.

Retrospectiva debuteaza vineri, orele 12.00 cu proiectia scurtmetrajelor romanesti aflate in competitie anul acesta si se incheie duminica, 5 octombrie, orele 19.00, cu Seara de Gala in care va fi proiectat filmul Lumina tacuta in regia mexicanului Carlos Reygadas, castigatorul Trofeului ANONIMUL 2008.

In cadrul retrospectivei mai pot fi vazute filmele Boogie de Radu Muntean – Premiul pentru regie, Oul de Semih Kaplanoglu, Turcia – Premiul pentru imagine, Valul in regia lui Dennis Gansel, Germania – Premiul publicului, precum si o parte din programul Actori in spatele camerei – filmele semnate de Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Joseph Fiennes si Gael Garcia Bernal.
Filmul Un barbat urmareste o femeie, regizat de 7 tineri regizori romani –
Alexandru Mavrodineanu, Ciprian Alexandrescu, Ivo Baru, Catalin Leescu, Paul Manolescu, Paul Sorin Damian si Gabriel Achim – prezentat in premiera la Festival – va fi si el proiectat in fata publicului bucurestean.

Biletele costa 8 lei, elevii si studentii avand acces gratuit in limita locurilor disponibile.

Pe site-ul oficial gasiti detalii despre filmele care vor rula.

ARTICOLE SIMILARE

Chris Brown nu-și mai aduce aminte că a bătut-o pe Rihanna

realitatea

Radiografiile lui Marilyn Monroe s-au vândut cu 45.000 de dolari

realitatea

Beyonce, cu burtica la vedere – FOTO

realitatea

Elton John vrea să adopte un băiețel

realitatea

Concert Life On Mars! Cu Lora! 27 august!

realitatea

20 de lucruri pe care le poți face acasă pentru a evita plictiseala

Tabu Tabu

Scrie un comentariu