Tabu
FASHION

Rochii haute couture din…alimente

Fotograful Fulvio Bonavia a realizat un editorial cu rochii create din alimente pentru Garage Magazine. Modă și mâncare în același loc? Oh, da!

Rochiile sunt de la Alexander Mcqueen, Louis Vuitton, Prada și Moncler și au fost recreate din salată, portocale, anșoa și nuci. Stilistul ședinței foto a fost celebra Giovanna Battaglia, editor la  L’Uomo Vogue.

Fulvio spune că această colaborare a fost de succes datorită faptului că atât el cât și Giovanna au fost pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește conceptele. Giovanna a propus ținutele model de la fiecare dintre cele patru case de modă, a explicat structura și texturile, iar Fulvio a ales alimentele potrivite pentru fiecare dintre ținute.

Surprinzător, arată ca niște rochii gata de îmbrăcat! Deși credem că vom sări peste peștii lui Moncler…

foto: Fashion Copious

text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Vara colorată a lui Castelbajac

realitatea

Carmen Negoita in Washinghton Post si nu numai

Lavazza Caviar la Idelier

realitatea

Christina Aguilera se dezbarcă pentru GQ-ul german

realitatea

Acasă la H&M

realitatea

Ținuta lui Jill Biden de la investirea soțului, creație americană. Mesajul puternic pe care l-a transmis

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu