Home > Agenda > Romanul care cucereste lumea

Romanul care cucereste lumea

Dupa ce a cucerit intreaga lume cu talentul sau, Emil Rengle a ajuns sa impartaseasca secretele coregrafiilor perfecte tinerilor talentati din Tokyo, New York, Los Angeles si Miami. In cadrul workshop-urilor sustinute in cele patru orase, sute de cursanti au umplut salile de dans din dorinta de a invata cele mai noi tehnici de la coregraful roman.

Dupa ce a sustinut o serie de spectacole pregatite pentru publicul din Japonia si Statele Unite, coregraful Emil Rengle s-a reintors in marile orase ale celor doua continente pentru a preda lectii de dans. Turneul sau a debutat in New York, Los Angeles si Miami, iar apoi talentatul coregraf a ajuns si in Tokyo. Aflat in Japonia in cadrul turneului Unlocked al artistei Alexandra Stan, Emil Rengle a sustinut si o serie de workshop-uri pentru tinerii japonezi chiar la Millennium Dance Complex, unul dintre cele mai importante studiouri de dans din lume.

„Este extraordinar pentru mine sa pot impartati tinerilor din diferite colturi ale lumii cunostintele mele in domeniul dansului. Acest turneu mi-a oferit posibilitatea de a reintalni si de dansa alaturi de vechi prieteni si colaboratori, precum Sheryl Murakami (coregraf Beyonce) dar si de a cunoaste oameni noi, adevarate talente. Chiar aici, in Japonia, impreuna cu colegul meu Madalin Farc, am cunoscut doi dansatori minunati care vor face parte din Stan Boyz de acum inainte, una dintre cele mai cautate proiecte de dans din Romania. Sunt cu adevarat norocos ca am avut oportunitatea de a le arata acestor tineri talentati cateva dintre tehnicile mele de dans,” a declarat Emil Rengle, coregraf si director artistic.

Cunoscut drept „coregraful vedetelor din Romania”, Emil Rengle a avut pe parcursul turneului sau ocazia de a filma un videoclip alaturi de dansatorii cantaretei americane Iggy Azalea si un altul alaturi de Sheryl Murakami.

Seria workshop-urilor sustinute de coregraful roman se va incheia in Romania, in cadrul celei mai importante conventii de dans din tara noastra, Dracula Dance Convention. Pe data de 17 Aprilie, Emil Rengle va ajunge in Cluj Napoca, acolo unde va sustine ultimul workshop din turneul acestui inceput de an.

Articole asemanatoare
Beyonce
Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?
budeanu dana
Cinci lucruri despre Dana Budeanu pe care nu le mai știați!
daniela-crudu
Top 5 vedete care au „mâncat bătaie” de la partenerii lor
Emil Rengle
Cum s-a făcut de râs Emil Rengle la America`s Got Talent

Comenteaza acest articol

Romanul care cucereste lumea

by   1 min
0