Home > Agenda > stiri > RUXANDRA ION ÎȘI DESCHIDE ȘCOALĂ DE ACTORIE

RUXANDRA ION ÎȘI DESCHIDE ȘCOALĂ DE ACTORIE

Ruxandra Ion, „mama telenovelei românești”, creatoarea fenomenelor LaLa Band şi Abracadabra își va deschide o școală de actorie si productie de fictiune „TV & Film Academy by Ruxandra Ion”.

Școala Ruxandrei Ion își aşteaptă cursanţii în luna ianuaie 2014, într-o locație centrală din București. Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie si producție de TV și film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up și stil.

Școala se adresează tuturor celor care au veleități artistice, minim 8 ani și care vor sa învețe de la adevărați profesioniști să fie cei mai buni. Fiecare curs este împărțit pe grupe de vârstă și este alcătuit din 2 module, cu durata de câte 3 luni fiecare. Primul modul va începe la data de 3 februarie 2014, iar înscrierile au loc între 1 decembrie 2013 – 15 ianuarie 2014.

Profesorii Tv & Film Academy by Ruxandra Ion sunt nume extrem de cunoscute și apreciate din lumea TV din România.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion este prima școală din România care oferă un pachet complex de cursuri pentru cei pasionați de actorie, dans sau producție, regie, scenaristică de televiziune și cinema dar și pentru cei ce vor să învețe de la profesioniști despre stil & make-up.

Articole asemanatoare
randi
Legătura neștiută dintre Randi și Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”
John Travolta a dansat pe scenă lângă 50 Cent la Cannes
Sindrom Down
Dansatoarea cu Sindrom Down: „Prin dans am devenit o femeie independentă”
3 zile si 3 nopti de dans si muzica pe ritmuri caliente

Comenteaza acest articol

RUXANDRA ION ÎȘI DESCHIDE ȘCOALĂ DE ACTORIE

by   1 min
0