Tabu
Image default
LIFESTYLE

S-a deschis Clinica Dr. Melnic

Clinica Dr. Melnic – specializată în tratamentele stomatologice – anunță deschiderea oficială a primei locații, cea din București. Clinica oferă servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondonție, ortodonție, estetică dentară, oferind soluții pentru rezolvarea problemelor dinților pacienților, soluții care pun în prim-plan atât partea estetică, cât și cea funcțională.

Clinica Dr. Melnic stabilește cele mai noi standarde de calitate în tratamentul dentar modern, folosește cele mai complete tehnici estetico-dentare și ȋmbină calitatea și siguranța serviciilor oferite. Clinica oferă pacienților săi servicii stomatologice moderne prin materiale de top, aparatură și echipamente de ultimă generație, acordând o atenție deosebită sterilizării și dezinfecției.

Cu o experiență de peste 8 ani în cadrul unei clinici de lux din București, Dr. Melnic este specializat în tratarea unor cazuri complexe de reconstruire implanto-proteică și tratamente parodontale. Clinica Dr. Melnic găzduitește o echipă de doctori tânără, entuziastă și cu experiență în domeniu, specializată în tratamente endodontice, parodonatale și ortodontice. Echipa  își desfășoară activitatea pe 3 etaje și un total de peste 300 metri pătrați. În acest spațiu sunt amenajate 3 săli de așteptare, 4 săli de tratament, dintre care una este destinată tratamentelor chirurgicale și alta consultațiilor și tratamentelor de urgență, cabinet de sterilizare, sală de radiografie și laborator de tehnică dentară.

Deschisă publicului larg, Clinica Dr. Melnic își propune să mențină pe termen lung standardele înalte în privința dotării cu aparate noi și materiale de ultimă generație care să ofere pacienților tratamente estetico-dentare moderne în deplină siguranță. Clinca se adresează atât pacienților bucureșteni, cât și pacienților din întreaga țară pentru servicii de stomatologie de înaltă calitate, adresate atât adulților, cât și copiilor.

ARTICOLE SIMILARE

GENA DIVORTULUI loveste in femei!

Cum arata acum si ce face victima celui mai mediatizat viol din Romania

Monica Anghel, scandal monstru cu Delia in culisele “Te cunosc de undeva”!

BIANCA si tatal ei la NUNTA / Album FOTO (7)

Cartea de credit „sexistă” de la Apple investigată de autoritatea de reglementare a SUA

realitatea

OANA CUZINO in costum de baie! Ce DIETA tine

Scrie un comentariu