Tabu
Image default
CULTURE

S-au deschis porțile Centrului Educațional Exploratorium

Proedus deschide, în perioada 27 noiembrie – 26 decembrie 2021, porțile spațiului multifuncțional de învățare non-formală și experiențială – Centrul Educațional Exploratorium (Bulevardul Decebal nr.11, Sector 3), care va reuni mai multe proiecte.

Târgul „Fabrica de jucării”

În perioada 27 noiembrie – 26 decembrie, platoul din fața Centrului Educațional Exploratorium se transformă în Târgul „Fabrica de jucării”. Acesta va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-21:00, cu excepția zilelor de 25 și 26 decembrie, când va fi deschis în intervalul orar 14:00 – 21:00.

La căsuțele special amenajate vizitatorii vor găsi zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, produse alimentare tradiționale, dulciuri, decorațiuni de Crăciun, bijuterii handmade și ornamente. În cadrul evenimentului, vor fi organizate și o serie de ateliere de creație pentru cei mici, unde aceștia vor învăța cum pot confecționa ornamente de Crăciun, decorațiuni, felicitări. Totodată, copiii se vor putea bucura de o serie de activități precum plimbarea cu trenulețul, roller coaster-ul, dar și de spațiul dedicat activităților de realitate virtuală.

De asemenea, pe patinoarul în aer liber din incinta târgului vor putea patina atât cei mari, cât și cei mici.
Tot în incinta Târgului „Fabrica de Jucării” se va regăsi și un târg de brazi, de unde vizitatorii își vor putea achiziționa pomul de Crăciun.

Participarea în cadrul atelierelor de creație se va face în baza achiziționării unor tichete valorice. Valoarea unui tichet este de 5 lei și se va achiziționa de la caseria din cadrul târgului.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați următorul link: https://fb.me/e/22iRpyqqK

Let’s Hub

Let’s Hub în cadrul căruia se vor organiza cursuri, workshop-uri și activități educative pentru copii și adolescenți. Acestea se vor desfășura cu participarea organizațiilor non-guvernamentale din domeniul educației, care au răspuns apelului lansat de Proedus.

Let’s Hub în cadrul căruia se vor organiza cursuri, workshop-uri și activități educative pentru copii și adolescenți. Acestea se vor desfășura cu participarea organizațiilor non-guvernamentale din domeniul educației, care au răspuns apelului lansat de Proedus

DăruiEști în BucurEști

Continuă campania „DăruiEști în BucurEști” lansată în primăvară: în parteneriat cu Biroul de Informare al MAE (Infoeuropa), ambasadele reprezentate la București ale Germaniei, Spaniei, Greciei, Italiei, Suediei, Danemarcei, Finlandei, Poloniei, Slovaciei și Reprezentanței C.E. și Ministerul Afacerilor Externe s-au alăturat campaniei și vor decora brazi cu elemente specifice fiecărei țări.

Aceștia vor fi expuși în spațiul din Centrul Educațional Exploratorium până în data de 20 decembrie.
Brazii vor putea fi licitați de persoane fizice sau juridice prin produse – dulciuri, jucării, îmbrăcăminte, rechizite, care vor ajunge la copiii din centre de plasament și din case/apartamente în regim rezidențial, aflate în coordonarea DGASPC din toate sectoarele Capitalei, precum și a DGASMB, dar și a ONG-urilor de profil.

Totodată, pentru ajutorarea cățeilor fără stăpân se derulează o campanie de conștientizare în rândul copiilor a importanței adopțiilor iar pentru susținerea animalelor vulnerabile bucureștenii vor putea dona produse dedicate acestora, hrană specială și accesorii, care vor fi distribuite către ASPA și către asociațiile de profil.

Muzeul Copiilor

Muzeul Copiilor se redeschide începând cu 27 noiembrie! Ghizii îi vor însoți pe cei mici într-o adevărată călătorie în lumea științei și îi vor ajuta pentru a rezolva misterele din laboratorul de chimie și fizică. Surprizele și veștile bune nu se vor încheia aici! Urmărește pagina de facebook și www.proedus.ro pentru noi detalii.

Biletele se pot rezerva online https://www.proedus.ro/muzeul-copiilor/ începând cu data de 25.11.2021.

Condiții de acces

Anul acesta, din cauza contextului epidemiologic actual, conform legislației în vigoare, accesul participanților este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19. Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

ARTICOLE SIMILARE

Stiai ca cele mai cunoscute cantece de dragoste fac parte din coloanele sonore ale unor filme?

realitatea

Tyra Banks a avut un conflict “îngrozitor” cu Naomi Campbell la începutul carierei

realitatea

Cu mascota În SEXcursie prin capitală!

realitatea

Jane Fonda a acceptat premiul BAFTA în timp ce era arestată la Washington

Andreea Damian

Cazul de PLAGIAT al lui Ponta explicat pas cu pas / Comentariile lui CTP

NUNTA Oanei Roman / Album FOTO

Scrie un comentariu