Home > Agenda > Scandal Grammys: șefa a fost eliminată cu 10 zile înainte de ceremonie

Scandal Grammys: șefa a fost eliminată cu 10 zile înainte de ceremonie

Directoarea executivă a Academiei care organizează premiile Grammy, a fost eliberată din funcția ei cu doar 10 zile înainte de ceremonia din acest an de la Los Angeles.

Deborah Dugan a fost plasată în concediu administrativ în urma unei acuzații de conduită incorectă, a declarat Academia într-un comunicat. Dugan l-a înlocuit pe fostul director executiv Neil Portnow, care a provocat controverse în 2018, atunci când a sugerat că artistele feminine ar trebui să „iasă în evidență mai mult” dacă vor să fie premiate la premiile Grammy.

Dugan a fost prima femeie președinte a Academiei și, într-un interviu publicat săptămâna aceasta, și-a denumit locul de muncă „cea mai bună slujbă de pe planetă”. Într-o declarație de azi, Academia a declarat: “Având în vedere îngrijorările adresate consiliului de administrație al Academiei de înregistrare, inclusiv o acuzație formală de comportament necorespunzător a unei femei din conducerea Academiei, Consiliul de Administrație a trimis președintele și CEO-ul Academiei, pe Deborah Dugan în concediu administrativ, cu efect imediat.”

Deborah Dugan

Președintele consiliului de administrație, Harvey Mason Jr, va prelua deocamdată rolul lui Dugan până când ancheta ajunge la o concluzie. El a trimis un e-mail către membrii Academiei, asigurându-i că „premiile Grammy și toate activitățile conexe vor merge mai departe așa cum a fost planificat”.

Dugan este un fost avocat și director executiv care a condus anterior acțiunea de caritate Bono Red, pentru combaterea SIDA și a altor boli din Africa. Potrivit revistei Variety, Dugan s-a confruntat cu rezistență în încercările ei de a moderniza Academia, unii chiar numind-o drept inițiatoarea unei „lovituri de stat”. Festivitatea de decernare a premiilor Grammy va avea loc duminică, 26 ianuarie, la Centrul Staples din Los Angeles și va fi găzduită de Alicia Keys. Printre interpreții care vor cânta la eveniment se vor număra Billie Eilish, Camila Cabello, Bonnie Raitt, Jonas Brothers, Demi Lovato și Rosalía.

Articole asemanatoare
duffy
Cântăreața distinsă cu Grammy a fost drogată, violată și ținută captivă
Cele mai purtate forme de manichiură în 2020 – de la minimalism la geometria anilor ‘80
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Max Mara a propus eleganța serviciilor secrete la săptămâna modei din Milano

Comenteaza acest articol

Scandal Grammys: șefa a fost eliminată cu 10 zile înainte de ceremonie

by realitatea   1 min
0