Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Scarlett Johansson susține că divorțul a ajutat-o să se pregătească pentru rolul din Marriage Story

Scarlett Johansson spune că divorțul ei de Romain Dauriac, din 2017, a ajutat-o ​​să se pregătească pentru cel mai recent film al său, Marriage Story.

Actrița în vârstă de 34 de ani a divorțat de primul soț, actorul Ryan Reynolds, în 2011. După 3 ani, Scarlett îi jura iubire eternă jurnalistului francez Romain Dauriac. Au divorțat însă, după doar 3 ani de căsătorie, în 2017. Al doilea divorț, spune ea, avea s-o ajute pe vedetă să se conecteze cu personajul ei din drama Marriage Story.

„Pelicula este o poveste de dragoste care te ajută să te redescoperi atunci când treci printr-o despărțire”, a declarat Scarlett Johansson, care trecea deja prin divorț atunci când acceptase rolul. Actrița și fostul ei soț au o fiică, Rose, de 5 ani, de creșterea căreia se ocupă amândoi. La începutul acestui an, Scarlett s-a logodit cu comicul american Colin Jost, de 37 de ani.

Marriage Story, al doilea film pentru Netflix semnat de către Noah Baumbach, a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția, unde a concurat pentru Leul de Aur. Filmul cu Scarlett Johansson şi Adam Driver a fost aplaudat minute în șir, scrie presa de specialitate.

Driver joacă rolul lui Charlie, un regizor de teatru de avangardă. Johansson joacă rolul lui Nicole, o femeie care îşi doreşte să îşi descopere vocea şi să reuşească pe cont propriu. Nicole este pe punctul de a pleca din casa familiei din New York pentru a ajunge la Los Angeles, acolo unde va filma episodul pilot al unui serial TV, lucru important pentru ea, odată cu şansa de căpăta puţină faimă pentru ea însăşi, deşi vede că Charlie priveşte proiectul cu condescendenţă. Îl va lua pe micul Henry cu ea, şi cu toate că verbal înţelegerea este că se va întoarce la New York după ce se încheie filmările, e clar despre căsătorie că e pe ducă. Odată ce Nicole ajunge la Los Angeles, lucrurile escaladează. Nicole intră în legătură cu avocată aproape diabolică specializată în divorţuri, Nora Fanshaw (Laura Dern).

„Ca filmul lui Ingmar Bergman Scenes From a Marriage – o influenţă clară – Marriage Story oferă o poveste dură, marcată de o durere perceptibilă (filmul este inspirat de divorţul lui Baumbach de actriţa Jennifer Jason Leigh) şi neiertător în tendinţa de a observa, uneori cu o apropiere emoţionantă, cum oameni buni dau ce e mai rău din ei. Un film amuzant şi, când te aştepţi mai puţin, aproape insuportabil de tandru, filmul datorează aproape totul actorilor din rolurile principale care oferă un joc viu, profund şi sensibil, ce salvează filmul din a deveni povestea unei iubiri ratate în genul lui Annie Hall”, scrie Hollywoodreporter.com.

ARTICOLE SIMILARE

Concurs incheiat! Afla cine sunt castigatorii!

realitatea

Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme

Andreea Damian

Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu și din Capitală

Andreea Damian

Marina Voica a primit o vizită surpriză la Breaza

Tabu Tabu

Ce titlu va purta Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry

Andreea Damian

Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit din nou părinţi!

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu