Tabu
BEAUTY

Scoala ABA MAKE-UP ACADEMY te asteapta la cursuri de machiaj pentru incepatori si avansati!

Aici iti poti cultiva si dezvolta abilitatile in machiaj, in cadrul modulelor after work sau intensive.

Daca esti in cautarea unei scoli de machiaj, unde sa poti invata cum sa te machiezi corect, in functie de trasaturile chipului tau, ABA MAKE-UP ACADEMY poate fi o alegere foarte reusita! Cu ce iese in evidenta?

In primul rand programul cursurilor a fost stabilit in functie de disponibilitatea ta. Poti alege modulele after work daca ai un job stabil. Cursurile sunt sustinute, seara incepand cu ora 18.30.

Daca esti disponibila pe timpul zilei, este avantajos sa urmezi cursurile de machiaj intensive. In cel mult 14 zile, devii make-up artist cu Diploma Acreditata! Sedintele sunt sustinute in intervalul 10-13, de luni pana vineri.

Un al doilea beneficiu este programa, care a fost construita in functie de nevoile tale. Daca iti doresti sa inveti pentru tine, alegi cursurile de machiaj Incepatori sau Initiere/Automachiaj. Este un ghid complet de informatii despre toate tipurile de machiaj de infrumusetare. Mai mult decat atat este un bun start si pentru cei ce doresc sa devina make-up artisti. Iti doresti sa devii make-up artist? Nimic mai simplu, te inscrii la cursurile de machiaj –Avansati intensiv/ after work sau alegi modulul Master!

Faptul ca iti sunt asigurate produsele cosmetice si de ingrijire a fetei, pensulele si modelele pentru practica pe intreaga perioada de training este un alt beneficiu. Mai mult decat atat, fiind la inceput de drum esti ajutata cu produse cosmetice in cazul in care ai deja cliente.

Trainerii cu experienta sunt o alta dovada ca faci o alegere buna. Alina Brailescu este make-up artist de beauty & fashion, cu o experienta de peste 14 ani. A participat la cele mai mari show-uri de moda, a realizat imaginea pentru importante brand-uri locale si internationale. Cu ea vei face cea mai mare parte a cursurilor. Corina Brailescu s-a axat mai mult pe partea de filme si reclame, ea preda ședințele de efecte speciale unde ai posibilitatea sa inveti cum sa realizezi taieturi, rani, arsuri, machiaje de Halloween dar si alte inside-uri din lumea cinematografiei.

Ca tot am amintit de aceasta tema, un alt beneficiu este programa bine structurata ce imbina estetica unui machiaj cu partea tehnica. In cadrul modulelor pentru incepatori inveti de la A la Z cum sa construiesti un machiaj. Incepi cu notiuni de cosmetica, aplicare fond de ten si creste progresiv intensitatea si dificultatea machiajelor, pana ajungi la machiaje de seara, bridal, fashion & editorial.

V-am spus ca e un furnizor cu o programa ofertanta? Daca iti doresti sa te inscrii la cursuri poti accesa www.abacademy.ro sau poti suna la 0726 969 172. Sofia Matache va avea grija sa te ajute sa alegeti cea mai buna varianta pentru tine!

Suna si rezerva-ti un loc la noile module ce incep din luna martie, au și oferte de preț avantajoase! Sssst, locurile sunt limitate!

MUA: Alina Brailescu – www.abacademy.ro

FOTO: Corina Olaru – www.corinaolaru.com

Copywriting – Swiss Smile

ARTICOLE SIMILARE

Cum putem opri căderea părului în timpul menopauzei

Andreea Damian

Reduceri în plină vară la Tan-tation

realitatea

Sfatul specialistului: Cum sa ai pleoape mai frumoase

Kirsten Dunst – primul purtător de cuvânt L’Oréal Professionnel

Academie Scientifique de Beaute spune STOP POLUARII!

realitatea

Descopera sase trucuri pentru contouring-ul si micsorarea nasului!

realitatea

Scrie un comentariu