Tabu
LIFESTYLE

Scurt ghid despre alegerea cadoului de nunta pentru miri

Odata cu primirea unei invitatii la nunta, trebuie sa te ocupi de pregatirea pentru aceasta. Iti asiguri tinuta: rochia sau costumul si pantofii, dar cauti sa gasesti si un cadou potrivit pentru miri. Aceasta se dovedeste a fi insa partea cea mai complicata.

In continuarea acestui articol iti vom prezenta cateva intrebari pe care sa ti le pui atunci cand trebuie sa alegi cadoul pentru nunta.

Cum alegi cadoul perfect de nunta?

  1. Cati bani cheltuiesc pe cadou?

Nu exista o anumita suma de bani pe care e potrivit sa o cheltuiesti pe cadoul de nunta, nici chiar pentru cel mai bun prieten si nimeni nu e obligat sa cumpere un anumit dar. Mai mult, acea credinta veche cum ca pretul cadoului trebuie sa fie echivalent cu cel al meniului de la restaurantul la care este invitat se dovedeste a fi fals. Uita de toate acestea si achizitioneaza un cadou dupa bugetul de care dispui.

  1. Ar trebui sa dau un cadou sub forma de cash?

Da, dar trebuie sa fii constient de faptul ca o anumita suma de bani poate fi generoasa pentru un cuplu, in timp ce aceeasi suma poate parea mica pentru un altul. Ai in vedere sa fii confortabil cu ceea ce oferi in momentul in care te decizi pentru un dar sub forma de cash.

  1. Care este cadoul potrivit?

Un cadou potrivit pentru miri poate fi ales doar daca te consulti cu membrii familiilor acestora ori prieteni apropiati. Poti opta pentru cadouri de nunta creative, dar trebuie sa tii cont de traditiile mirilor, preferintele religioase, gusturile personale si alte astfel de aspecte.

  1. Cum ofer cadoul?

Modul ideal prin care sa oferi cadoul este prin a-l trimite mirilor acasa, inainte de petrecerea nuntii. In acest mod, cuplul nu va mai trebui sa se chinuie cu transportarea tuturor darurilor si nici tu nu te vei mai preocupa de deplasarea si siguranta acestuia pana la restaurant.

Nu uita sa iti notezi numele pe o eticheta atasata de cadou pentru ca proaspetii casatoriti sa stie de la cine l-au primit.

  1. Se poate sa cumpar cadoul impreuna cu alti invitati?

Bineinteles. Dar trebuie sa ai grija pentru ca darurile cumparate in grup pot fi de cele mai multe ori o alegere nepotrivita. Cu cat sunt mai multi oameni implicati, cu atat devine mai complicata alegerea. Asigura-te ca fiecare membru contribuie cu aceeasi suma de bani, de asemenea, ai in vedere cine strange banii si cine achizitioneaza darul.

Urmeaza sa participi la o nunta si nu stii ce sa oferi mirilor? Ai in vedere scurtul nostru ghid prezentat mai sus si fa cea mai buna alegere tinand cont de preferintele insurateilor, dar si de bugetul de care tu dispui.

Sursa:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii

Husă MacBook by Gareth Pugh

realitatea

Din ce se face mancarea ta preferata. Par de sobolan si mațe de peste!

Bebelușa Ioana – Despre dietă și ritualuri de înfrumusețare

Sentință amuzantă pentru braconierul nemilos: instanța îl obligă să se uite la Bambi după gratii

Andreea Damian

Facebook este criticat după ce femeile se plâng de lipsa de acțiune împotriva hărțuirii

realitatea

Scrie un comentariu