Home > Lifestyle > Stiri > SELENA GOMEZ a Romaniei ..e mai sexy decat originalul! Album FOTO

SELENA GOMEZ a Romaniei ..e mai sexy decat originalul! Album FOTO

SELENA GOMEZ de Romania exista …si se numeste Francesca Lucarelli, o tanara de doar 17 ani, a carei familie are originile in Italia.

Sexoasa (am zice, chiar, mult mai sexoasa decat adevarata SELENA GOMEZ!) si talentata, Francesca are toate ingredientele necesare pentru a ajunge in topuri. Pe 3 martie  a implinit 17 ani si se mandreste ca este nascuta intr-o zi atat de importanta in care s-au nascut mai multe personalitati precum Ion Iliescu, jucatoarea de tenis Raluca Olaru si actrita Jessica Biel. Supranumita SELENA GOMEZ a Romaniei, Francesca se considera o persoana norocoasa, care are astrele de partea ei. Nu vrea sa aiba vreun Justin Bieber langa ea si nici nu si-a serbat ziua intr-un club de fite. “De ziua mea, pe 3 martie, am sarbatorit in studio, inregistrand refrenul la prima mea piesa pe care o voi lansa la jumatatea lunii martie. Chiar daca multi imi spun Selena Gomez de Romania, o sa-i surprind placut cu single-ul pregatit special pentru mine de Ciprian Lemnaru! Poate, dupa ce o sa-mi ascultati single-ul, voi reusi sa scap de aceasta titulatura de Selena Gomez de Romania! Asa cum am mai spus, pot mai mult ca ea!  Stay tuned!” , spune frumoasa adolescenta.
Daca Francesca Lucarelli le va depasi pe Inna sau Alexandra Stan, ramane de vazut, cert este insa ca, chiar daca provine dintr-o familie moderna, deschisa la nou, Francesca a preferat sa petreaca de ziua ei in compania parintilor sai, care au dus-o la un restaurant select din zona Herastrau.  E convinsa ca va canta atat de mult in cluburi, incat deocamdata sta departe de ele!

Cine pariaza, in Romana, pe o noua SELENA GOMEZ?

Articole asemanatoare
Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită
Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90
Nick Cave despre despărțirea de Harvey: „Am fost atât de surprins că aproape că mi-am scăpat seringa”
melodia
Melodia care te calmează înainte de o operație la fel de mult precum un medicament

6 Responses

  1. emil

    voi nu vedeti ca la 17 ani arata ca la 30? aveti niste gusturi la femei, va uitati doar la gagici cu picioarele de 2 m…

    1. ramonacru

      nu stiam ca a fi sexy e un scop in viata! Selena Gomez e inca o pustoaica si arata ca atare. Plus ca nu e vulgara.

Comenteaza acest articol

SELENA GOMEZ a Romaniei ..e mai sexy decat originalul! Album FOTO

by realitatea   1 min
6