Tabu
Image default
PEOPLE

Selly a împlinit 19 ani! Cum a petrecut cel mai cunoscut vlogger?

Cel mai cunoscut vlogger din România a făcut 19 ani pe 28 februaie, motiv de bucurie și de petrecere pentru el și prietenii lui. Andrei Șelaru din Craiova și-a dorit să fie alături de prieteni așa că a plecat la munte cu colegii din trupa 5Gang și alți prieteni unde s-au distrat de minune. Nici iubita acestuia nu a lipsit de la marea petrecere.

party ziua lui selly
party ziua lui selly

De doi ani de când a devenit celebru Selly este mereu în atenția fanilor și a televiziunilor. Andrei Șelaru nu numai că e vlogger dar a început să facă și reclame, să cânte în trupa 5Gang sau să joace și în filme. A fost solicitat și pentru emisiuni de televiziune că invitat și se zvonește că era cât pe ce să împuște niște contracte că prezentator dar nu a fost să fie. Vineri, 28 februarue a fost ziua lui, împlinind 19 ani, și a petrecut alături de iubita lui, de colegii de trupa și alți prieteni la o cabană din Brașov, în mijlocul munților. În aceeași zi trupa lui a lansat și un nou videoclip pe care îl puteți vedea și pe Youtube.

gratarul de la ziua lui selly
gratarul de la ziua lui selly

Petrecerea s-a lăsat cu dans, muzică, berbecuț la proțap și un tort special. Tânărul a primit nenumărate felicitări din partea prietenilor săi dar și din partea fanilor. Cât despre cadouri, nu știm ce a primit, însă are destui bani cât să își ia ce-i place. Selly și-a luat deja mașînă și vrea să se mute în București unde să facă facultatea după ce termină școală.

selly si iubita lui
selly si iubita lui

Când a început să facă vloguri?
Selly s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Mama sa este profesoară de matematică, iar tată lui este ingier silvic. Chiar dacă a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, părinții lui Selly i-au oferit ceva – spune el – mult mai important, adică timpul lor. Timp pe care l-au petrecut împreună, în fiecare zi. Părinții lui au fost preocupați să-i stimuleze creativitatea mai mult, în loc să-l pună să se uite la TV. Selly a fost dintotdeauna un copil foarte curios, iar acest lucru l-a făcut să-și dorească să experimenteze lucruri noi. A fost de mic interesat de TV, de felul în care se schimbă unghiul de filmare, perspectiva. Selly spune că a stat foarte mult în fața calculatorului când era mic, dar de multe ori i se părea că internetul e mult mai interesant și mai complex decât lumea din jur. Nu consideră, însă, că statul în fața calculatorului este un lucru bun, în sine.

selly - andrei selaru a facut 19 ani
selly – andrei selaru a facut 19 ani

Cea care i-a povestit prima dată de YouTube a fost profesoara de limba engleză, cu care și făcea meditații, acest lucru se întâmpla prin 2008-2009. Odată ce a început să înțeleagă și engleza, internetul și YouTube-ul i s-au părut și mai fascinante. Apoi a descoperit programul Video Mowie Maker și de atunci a început să-i bată la cap pe ai lui să-i cumpere o cameră video. După jumătate de an de rugăminți fierbinți a primit cameră, o Toshiba „obosită”, dar acela a fost începutul. Din momentul în care a primit camera, a început să filmeze aproape non-stop. Era vlogger, fără să știe ce înseamnă vlogging, fără să se fi inventat măcar termenul. În clasa a IV-a a devenit cel mai mare fan Robotzi și Doza de Haș. Își amintește cum în fiecare vineri se grăbea să ajungă acasă de la școală pentru un nou episod. Consideră că odată cu Creative Monkeyz, pionierii video-ul în online-ul românesc, cei care au făcut primul serial animat din România, s-a format prima generație de youtuberi. Pe 5 februarie 2012 a încercat să facă și el niște filmulețe în stilul Doza de Haș. După 6 astfel de filmulețe s-a plictisit. După un an, însă, pe când avea 12 ani, s-a reapucat de treabă. Între timp, fenomenul crescuse. Apăruseră tot mai mulți vloggeri, cu tot mai mulți abonați. A început să posteze constant câteva luni bune, însă numărul subscriberilor nu prea creștea. Avea doar câteva sute de abonați. Nu s-a descurajat însă și a continuat să posteze.

ARTICOLE SIMILARE

Oana Moșneagu a făcut anunțul: „Obligat, forțat, că nu ai de ales”

Andreea Damian

Dakota Johnson a lansat un podcast pentru a sprijini victimele abuzurilor sexuale

Andreea Damian

Alina Eremia și iubitul, imaginea sexy cu care au incendiat netul

Tabu Tabu

Afecțiunea de care suferă Gabriela Cristea. Vedeta a ajuns de 3 ori în spital

Andreea Damian

Dezvăluiri incredibile! Ce scrie presa britanică despre Cheeky Girls

Andreea Damian

De ce și-a anulat Ștefan Bănică Jr. concertele

Andreea Damian

Scrie un comentariu