Tabu
Image default
PEOPLESlider

Selly, refuzat de Dana Budeanu. Ce propunere i-a făcut vloggerul

Selly a povestit recent, înt-un vlog postat pe YouTube, despre propunerea pe care i-a făcut-o Danei Budeanu în urmă cu ceva vreme. Creatoarea de modă l-a refuzat.

Pe unul dintre canalele sale, el postează clipuri cu el în care reacționează la diverse interviuri, apariții publice. La un moment dat, Dana Budeanu l-a criticat în termeni duri pe Selly, iar acum, în cel mai recent vlog, el a reacționat.

A spus că s-a văzut la un moment dat față în față cu Dana Budeanu, însă nu au avut o conversație. În schimb, ei s-au auzit la telefon, când el a vrut să o invite în emisiunea lui de la Prima TV. Ea l-a refuzat. „Ca să știți contextul dintre mine și Dana Budeanu.

A fost foarte respectuoasă atunci când ne-am întâlnit. Sărut mâna! Salutări! A fost superdrăguță, zâmbet, totul bine. Am și vorbit o dată la telefon, voiam să o chem la Selly Show. Și tot așa, foarte respectuoasă la telefon, adică m-a refuzat supe politicos. «Selly, eu nu apar în perioada asta la televiziune, nu mă duc decât la Antena 3, da cu mare drag aș fi venit. Te apreciez». Super, superfemeie în particular”, a povestit Selly.

Selly, sau Andrei Șelaru, în vârstă de 22 de ani, e cel mai urmărit vlogger din România. Pe canalul lui oficial de YouTube, care îi poartă numele, acesta are peste trei milioane de abonați, iar fiecare vlog e urmărit de peste 200.000 de fani. În paralel, el mai are un cont de YouTube, Selly Show, unde postează de patru ori pe săptămână clipuri noi.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry a devenit stilistul „neoficial” al soției sale

Andreea Damian

Are doar 9 ani și își câștigă singură banii! Maria Nicole a lansat videoclipul “Anotimpuri”

Tabu Tabu

Acesta nu este Photoshop – fotografie Cristiana Apostol

realitatea

Loredana Groza și Nick Casciaro, prima reacţie despre relaţia lor

Andreea Damian

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Andreea Damian

Cum arată Andra în costum de baie după ce a slăbit

Andreea Damian

Scrie un comentariu