Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Serialul TANAR SI NELINISTIT pleaca de la Pro Tv, inlocuit de un serial turcesc

tanar si nelinistitStupoare! Fanii serialului “Tânăr şi neliniştit”, care rula din 1996 la PRO TV, vor trebui să mute… canalul. Conform noii grile de programe, din această toamnă producţia va fi difuzată pe postul “Acasă TV”, începând cu ora 14.00.

Serialul “Tânăr şi neliniştit” va rula din această toamnă la un alt post TV din cadrul trustului Mediapro. Este vorba despre “Acasă TV”, unde producţia se va muta începând cu 15 septembrie şi va începe de la ora 14.00.

Astfel, succesele în afaceri sau poveştile de dragoste ale protagoniştilor Victor Newman, John Abbot&Co vor putea fi urmărite de telespectatori pe staţia dedicată în mare parte telenovelelor.

Producţia care în America a depăşit 10.000 de episoade a suferit modificări încă de anul trecut, când i-a fost mutată ora, la PRO TV, la 16.00, în loc de 14.00.

Acţiunea personajelor americane va fi înlocuită, pe acelaşi interval orar, la PRO TV, cu intrigi ţesute într-o zonă mult mai apropiată geografic de România, în Turcia. Este vorba despre serialul turcesc “Black Rose” (Trandafirul negru).

ARTICOLE SIMILARE

O cunoscută prezentatoare, părăsită de logodnic și șomeră!

Spice Girls vinde tricouri confecționate de muncitoare la limita sclaviei în scopuri umanitare

Andreea Damian

15 LUCRURI la care sa renunti ca sa fii fericit / LUMINITA, o romanca a scris cel mai citit articol motivational

realitatea

Familia BASESCU in Covasna: FOTO de Revelion!

IMAGINI controversate cu MICA!

De ce tot mai multe femei merg la vânătoare? Care este filozofia lor despre vânătoare, de ce aleg acest stil de viață?

realitatea

Scrie un comentariu