Home > Lifestyle > Serialul TANAR SI NELINISTIT pleaca de la Pro Tv, inlocuit de un serial turcesc

Serialul TANAR SI NELINISTIT pleaca de la Pro Tv, inlocuit de un serial turcesc

tanar si nelinistitStupoare! Fanii serialului “Tânăr şi neliniştit”, care rula din 1996 la PRO TV, vor trebui să mute… canalul. Conform noii grile de programe, din această toamnă producţia va fi difuzată pe postul “Acasă TV”, începând cu ora 14.00.

Serialul “Tânăr şi neliniştit” va rula din această toamnă la un alt post TV din cadrul trustului Mediapro. Este vorba despre “Acasă TV”, unde producţia se va muta începând cu 15 septembrie şi va începe de la ora 14.00.

Astfel, succesele în afaceri sau poveştile de dragoste ale protagoniştilor Victor Newman, John Abbot&Co vor putea fi urmărite de telespectatori pe staţia dedicată în mare parte telenovelelor.

Producţia care în America a depăşit 10.000 de episoade a suferit modificări încă de anul trecut, când i-a fost mutată ora, la PRO TV, la 16.00, în loc de 14.00.

Acţiunea personajelor americane va fi înlocuită, pe acelaşi interval orar, la PRO TV, cu intrigi ţesute într-o zonă mult mai apropiată geografic de România, în Turcia. Este vorba despre serialul turcesc “Black Rose” (Trandafirul negru).

Articole asemanatoare
Tânăr și neliniștit
Tânăr și neliniștit, vestea care va întrista fanii. O vedetă părăsește serialul după 36 de ani
Actorul din “Tânăr şi neliniştit” care A REFUZAT SĂ MOARĂ: Nu am fost de acord că mai am de TRĂIT 3-6 luni
Interpreta lui Katherine Chancellor, în serialul ”Tânăr și neliniștit”, A MURIT

Loading...

Comenteaza acest articol

Serialul TANAR SI NELINISTIT pleaca de la Pro Tv, inlocuit de un serial turcesc

by   1 min
0