Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Serialul TANAR SI NELINISTIT pleaca de la Pro Tv, inlocuit de un serial turcesc

tanar si nelinistitStupoare! Fanii serialului “Tânăr şi neliniştit”, care rula din 1996 la PRO TV, vor trebui să mute… canalul. Conform noii grile de programe, din această toamnă producţia va fi difuzată pe postul “Acasă TV”, începând cu ora 14.00.

Serialul “Tânăr şi neliniştit” va rula din această toamnă la un alt post TV din cadrul trustului Mediapro. Este vorba despre “Acasă TV”, unde producţia se va muta începând cu 15 septembrie şi va începe de la ora 14.00.

Astfel, succesele în afaceri sau poveştile de dragoste ale protagoniştilor Victor Newman, John Abbot&Co vor putea fi urmărite de telespectatori pe staţia dedicată în mare parte telenovelelor.

Producţia care în America a depăşit 10.000 de episoade a suferit modificări încă de anul trecut, când i-a fost mutată ora, la PRO TV, la 16.00, în loc de 14.00.

Acţiunea personajelor americane va fi înlocuită, pe acelaşi interval orar, la PRO TV, cu intrigi ţesute într-o zonă mult mai apropiată geografic de România, în Turcia. Este vorba despre serialul turcesc “Black Rose” (Trandafirul negru).

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin a amanat nunta cu Tuncay! Afla motivul

Ce a facut Dana, sotia regizorului Sergiu Nicolaescu, in urma cu putin timp

SCHUMACHER nu da semne de revenire! MASURA DISPERATA care a fost luata

Foamea ne afectează capacitatea de a lua decizii

Andreea Damian

Irinel Columbeanu, insotit de… sosia Monicai Gabor! Se naste o noua idila?

Dieta și trucurile de slăbit ale actriței Gwyneth Paltrow

Scrie un comentariu