Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Serialul TANAR SI NELINISTIT pleaca de la Pro Tv, inlocuit de un serial turcesc

tanar si nelinistitStupoare! Fanii serialului “Tânăr şi neliniştit”, care rula din 1996 la PRO TV, vor trebui să mute… canalul. Conform noii grile de programe, din această toamnă producţia va fi difuzată pe postul “Acasă TV”, începând cu ora 14.00.

Serialul “Tânăr şi neliniştit” va rula din această toamnă la un alt post TV din cadrul trustului Mediapro. Este vorba despre “Acasă TV”, unde producţia se va muta începând cu 15 septembrie şi va începe de la ora 14.00.

Astfel, succesele în afaceri sau poveştile de dragoste ale protagoniştilor Victor Newman, John Abbot&Co vor putea fi urmărite de telespectatori pe staţia dedicată în mare parte telenovelelor.

Producţia care în America a depăşit 10.000 de episoade a suferit modificări încă de anul trecut, când i-a fost mutată ora, la PRO TV, la 16.00, în loc de 14.00.

Acţiunea personajelor americane va fi înlocuită, pe acelaşi interval orar, la PRO TV, cu intrigi ţesute într-o zonă mult mai apropiată geografic de România, în Turcia. Este vorba despre serialul turcesc “Black Rose” (Trandafirul negru).

ARTICOLE SIMILARE

ANRE majorează tarifele de distribuție a energiei electrice, de la 1 aprilie. Ce se întâmplă cu facturile

Andreea Damian

Cătălin Măruţă: 4 generaţii, 50.000 de like-uri

Guvernul renunţă oficial la compensarea carburanţilor

Andreea Damian

Ce se mai vede pe Youtube: nunți cu animatoare semidezbrăcate alături de bunica și junior

Dora Constantinovici

Mihaela Rădulescu, SCANDAL MONSTRU în aeroport

Concerte, mare si cultura

realitatea

Scrie un comentariu