Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Sex senzorial: cum să ne stimulăm cele 5 simțuri în pat

Concentrarea pe auz, miros, atingere, gust și vedere poate crește de zece ori plăcerea sexuală. Cum să stimulezi aceste cinci simțuri și să trăiești o experiență de neuitat alături de partenerul tău? Descoperă răspunsurile în acest articol.

Jucării sexuale, jocuri de rol, deghizări… Pentru a-ți condimenta viața sexuală, îmbrățișează noutatea. Dar există și o altă modalitate de a crește plăcerea de zece ori: sexul senzorial. Conectați-vă cu toate simțurile voastre. De foarte multe ori, „facem lucrurile mecanic și uităm să percepem toată bogăția plăcerilor”, explică Alexandra Hubin, sexolog, potrivit Femme Actuelle. Cu toate acestea, „experimentăm lucrurile pe deplin prin simțurile noastre”, adaugă ea.

Ce se întâmplă dacă ne-am concentra pe auz, miros, atingere, gust și vedere? Acesta este ceea ce sugerează sexologul pentru a trăi experiențe noi și a simți mai multă plăcere. „Putem decide în mod conștient să acordăm o atenție deosebită simțurilor”, spune ea.

Concentrați-vă pe respirația celuilalt pentru a trezi auzul

Pentru a trezi auzul în timpul îmbrățișărilor, Alexandra Hubin sugerează să ne concentrăm pe ritmul respirației celuilalt sau pe gemetele pe care le produce. Muzica poate trezi și acest simț, pentru că „inconștient, vom lua ritmul”. Ea sugerează însă să optezi pentru un repertoriu muzical corespunzător momentului. O altă posibilitate de a stimula auzul: concentrați-vă pe sunetele naturii, precum cele ale unei furtuni de exemplu. Emoțiile resimțite prin ceea ce auzim pot amplifica plăcerea.

Stimulați atingerea jucându-vă cu cald și rece

În timpul sexului, atingerea este prin natură stimulată. Cu toate acestea, este posibil să măriți senzațiile de zece ori datorită câtorva trucuri. Cu ulei de masaj. O altă opțiune: joacă-te cu cald și rece, de exemplu folosind un cub de gheață. „În mod inevitabil, va crea frisoane”. Sexologul sugerează și integrarea unui material textil: „A mângâia corpul celuilalt cu mătase sau chiar cu o pană mică, e foarte plăcut”. De asemenea, este posibilă integrarea vibrațiilor, folosind jucării erotice.

Punând gustul în centrul relației intime

Este posibil să te joci cu mâncarea și băutura pentru a stimula gustul în timpul relațiilor amoroase! Alexandra Hubin sugerează în special să pariezi pe șampanie. Este de exemplu posibil s-o integrezi în timpul sexului oral.

Privește-ți partenerul intens

Atmosferă intensă, lumânări, joc de umbre… Atâtea elemente care pot stimula vederea. Sexologul oferă și o provocare romantică de preluat pentru a trezi acest simț: să nu vă luați ochii unul de la celălalt și priviți-vă intens partenerul pe toată durata sexului.

Pariază pe mirosurile îmbătătoare pentru a mări plăcerea de zece ori

Dacă problema igienei este esențială atunci când vorbim despre sexualitate, Alexandra Hubin explică că anumite mirosuri, precum cel de „transpirație poate fi incitant” . Alte tipuri de arome pot spori senzațiile: sexologul sugerează astfel parfumarea cearșafurilor sau folosirea unui ulei de masaj parfumat pentru a crea o altă atmosferă propice senzualității.

Trezirea celor cinci simțuri în timpul sexului se poate face în multe feluri, dar este, de asemenea, posibil să suprimați un simț pentru a le mări pe toate celelalte. Pentru a face acest lucru, ea sugerează să vă legați ochii sau pe cei ai partenerului, să vă legați mâinile sau chiar să vă puneți căștile. „Deodată, toate reperele noastre sunt schimbate. Atrage noi experiențe”, conchide sexologul.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 cele mai sexy cupluri în filme

realitatea

Zodii care nu suportă criticile. Se simt atacate

Andreea Damian

Antonia, sexy si uda intr-o baie turceasca!

Lily Allen lansează o linie de jucării sexuale: „Orgasmele sunt importante, doamnelor”

Andreea Damian

6 motive pentru care ar trebui sa inviti un barbat in oras

realitatea

Afla care sunt riscurile intr-o relatie secreta

realitatea

Scrie un comentariu