Home > Slider > Shania Twain își cere scuze după ce a declarat că ar fi votat cu Donald Trump

Shania Twain își cere scuze după ce a declarat că ar fi votat cu Donald Trump

Shania Twain își cere scuze după ce a a declarat că dacă ar fi putut ar fi votat cu Donald Trump la alegerile din 2016.

Cântăreața canadiană care nu poate să voteze în SUA a declarant pentru ziarul britanic The Guardian că a apreciat foarte mult onestitatea de care a dat dovadă Donald Trump în discursurile sale electorale. “Aș fi votat cu el pentru că, deși a avut un discurs ofensator, cel puțin a fost sincer” a declarat Shania Twain.

După ce declarațiile ei au creat mare vâlvă peste tot în lume, cântăreața a spus că de fapt ceea ce a spus nu o reprezintă. Shania Twain s-a întors în lumina reflectoarelor după 14 ani de absență după ce a avut probleme în căsnicie, probleme cu vocea și s-a luptat cu boala Lyme.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale canadiencei este piesa That don’t impress me much în care ironizează un bărbat care îi face curte şi care este mult prea preocupat de aspectul fizic, iar unul dintre versurile memorabile este: „OK, so you’re Brad Pitt? That don’t impress me much!/ OK, deci eşti Brad Pitt? Asta nu mă impresionează prea tare!“
De altfel, câțiva fani au comentat declarația cântăreței inclusiv în contextul piesei de succes spunând că e destul de ciudat să nu te impresioneze Brad Pitt dar să te impresioneze Donald Trump.

Twain a acordat un interviu revistei The Guardian pentru a marca primul turneu la care va participa după anul 2002. Comentariile despre Donald Trump au fost secundare în cadrul interviului însă presa din întreaga lume le-a preluat imediat mai ales că ea a declarant că Trump ar fi fost transparent ceea ce nu se poate spune despre alți politiceni și în general, despre politică.

În timp ce liberalii au fost neplăcut surprinși de declarațiile cântăreței, conservatorii s-au bucurat și au felicitat-o. În urma dezbaterilor despre declarația ei, Shania Twain a postat un comentariu pe Twitter cerându-și scuze tuturor celor pe care i-a deranjat spunând că răspunsul ei a fost unul nefericit și ciudat însă că nu o reprezintă ca persoană și nu a dorit să-l promoveze astfel pe Trump.

În interviul foarte popular, Twain a mai povestit și că a avut un tata vitreg agresiv și care a abuzat-o fizic, emotional și sexual de la vârsta de 10 ani.

 

Articole asemanatoare
Donald Trump
Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson
Trump
Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
Eve Torres
Diva Americii îl trage pe Trump într-un nou scandal de imagine. „N-am uitat, domnule președinte”

Comenteaza acest articol

Shania Twain își cere scuze după ce a declarat că ar fi votat cu Donald Trump

by realitatea   1 min
0