Home > beauty > Shiseido – casa resurselor sufletului

Shiseido – casa resurselor sufletului

tabu: Care este conceptul brandului Shiseido?

Mr. Sato Atsushi: „Shi“ înseamnă resurse, „sei“, viață/suflet și o casă. Adică casa resurselor sufletului. Acest nume este preluat dintr-un vechi poem chinezesc. De obicei, numele unei companii este legat de cel al fondatorului. Cazul brandului Shiseido este unul aparte, o denumire acceptată de consumatorii din întreaga lume. Numele companiei reprezintă de fapt filozofia brandului.

tabu: Cum puteți descrie genul de femeie Shiseido?

Mr. Sato Atsushi: Avem o abordare holistică, filozofia noastră se bazează pe armonia între corp, minte și spirit. Genul de femeie Shiseido caută această armonizare. Shiseido înseamnă, de asemenea, îmbinarea armonioasă între tehnologia occidentală și spiritul estului.

tabu: Pastă de dinți, orez, produse cosmetice, cercetări medicale, expoziții, restaurante, buticuri cu haine. Care a fost începutul?

Mr. Sato Atsushi: La sfârșitul secolului al XIX-lea, am deschis la Tokyo prima farmacie. Am dezvoltat afaceri pentru a face cunoscută japonezilor cultura occidentală. Pasta de dinți nu era foarte populară în Japonia în momentul lansării Shiseido, o foloseau doar persoanele din înalta societate. Restul e istorie!


Comenteaza acest articol

Shiseido – casa resurselor sufletului

by realitatea   1 min
0