Home > Agenda > stiri > SILVIU BIRIS despre scandalul punerii sub interdictie a tatalui sau

SILVIU BIRIS despre scandalul punerii sub interdictie a tatalui sau

Silviu Biriş a trimis un comunicat de presă în care a spus: “Precizez că demersul de justiţie denumit “punere sub interdicţie” este în sine o procedură legală, consfinţită de reglementările legale în materia dreptului familiei, demers care poate fi întreprins de orice persoană din aceasta ţară care îndeplineşte condiţiile legale prentru a îl promova şi care în mod evident are motive care pot sta la baza lui. Împreună cu sora mea Cautiş Biriş Teodora-Oana, singurii copii ai tatălui nostru şi de altfel singura familie pe care o are, am formulat în anul 2010 o cerere de punere sub interdicţie a acestuia şi de instituire pe cale de consecinţă a curatelei sale în favoarea noastră. La baza cererii au stat cauze obiective, ea fiind formulată cu scopul unic al protejării tatălui nostru împotriva eventualelor abuzuri din partea unor persoane care pot specula starea de sănătate precară a dânsului, precum şi cu scopul de a ni se acorda posibilitatea, consfinţită de prevederile legale în materie, de a putea să supraveghem în favoarea sa şi cu respectarea deplină a dorinţelor sale, toate actele şi faptele pe care dânsul doreşte să le întreprindă”.


Acesta a continuat: “Resping cu vehemenţă orice idee care interpretează demersul meu de justiţie şi al surorii mele Cautiş Biriş Teodora-Oana, ca pe un demers solitar care ar avea ca intenţie “declararea ca senil a tatălui meu cu scopul de a pune mâna pe averea acestuia sau de a il interna la azil”.


Actorul a punctat: “În referire la afirmaţia conform căreia eu, Biriş Silviu Teodor, am încercat sau încerc să îmi duc tatăl la azil, îmi exprim totala consternare faţă de această calomnie. Sunt fiul lui Teodor Biriş, dar şi tatăl a doi copii, pot deci să judec şi din prisma calităţii mele de tată. Doresc să îmi îngrijesc părintele aşa cum se cuvine, împreună cu sora mea Teodora”.


Silviu Biris incearca sa-si protejeze tatal Teodor Biris, fost primar al Snagovului, de insistentele diverselor persoane, care incearca sa puna mana pe averea sa considerabila, constad in case si terenuri la Snagov, Sinaia, Poiana Tapului, Bucuresti. In special, a doua sa sotie, Mariana Stan, incearca, se pare, asemenea demersuri, desi cei doi au divortat. Cu cativa ani in urma, Teodor Biris (66 ani) a suferit un accident cerebral, de pe urma caruia a ramas cu grave probleme de sanatate si care-i pun la indoiala discernamantul.


Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

Comenteaza acest articol

SILVIU BIRIS despre scandalul punerii sub interdictie a tatalui sau

by   1 min
0