Tabu
Image default
lifestyle

Experiment! Ce se intampla la o banca de sperma!

‭ioana ginghina si ruxandra

Un jurnalist american a vrut sa faca un experiment: a mers intr-o banca de sperma. “Am fost la o banca de sperma si am aflat mai multe despre standardele lor. Nu asta era planul original. Aflasem ca unele probe sunt mai cautate decat altele, in functie de etnie si culoare. Insa, nu a fost deloc asa. Totul e ca in filme! O camera plina cu materiale pornografice si asistente sexy”, scrie jurnalistul pe blogul sau.

“Mi s-a explicat destul de clar ca fac donatia, imi fac si niste analize de sange, si daca in sase luni e totul in regula, o sa fiu platit. Cate 150 de dolari pentru fiecare donatie. Pot fi inseminate cam 10 femei, asadar ma pot alege cu 1.500 de dolari la sfarsit. Majoritatea clientelor unei astfel de clinici sunt lesbiene, singure sau pur si simplu vor un copil si nu au cu cine sa-l faca. Insa, majoritatea cauta copii care sa le semene. Vin din Egipt, vor copii albi, vin din China, vor donatori chinezi, si tot asa.  Am fost trimis in camera aceea mica, ce arata ca o baie.

In jurul meu numai reviste si filme erotice. Am luat un pahar mare de suc de ananas, un pachet de biscuiti si niste branza si m-am uitat la filme.  Insa, nimic nu mi-a iesit. Noroc ca am vazut pe un ghid de instructiuni ca daca nu iese cum trebuie pot chema asistentele ca ma vor ajuta.

Si eu cum am vazut multe filme, am si chemat o asistenta sa-mi spuna cum sa fac. Insa, nu, n-a fost ca in film. Mi-a zis ca ma pot reprograma. Nu a fost ce m-am asteptat”, a mai scris jurnalistul.

ARTICOLE SIMILARE

Dieta draconică a Valentinei Pelinel!

Nume surpriza in noul juriu de la ROMANII AU TALENT

Michael Jackson se va întoarce în Neverland

realitatea

Pe cine mai iubesc zilele astea

realitatea

Acum poti arata ca el! Marc Jacobs lanseaza o linie de cosmetice

ANGELA GHEORGHIU – exclusiv TABU! Povestea nefardata a divei! AFLA cum a ajuns la Covent Garden

realitatea

1 comentariu

Experiment! Ce se intampla la o banca de sperma! | Stiri VideozuStiri Videozu 28 May 2013 at 14:44

[…] Citeste de la sursa: Experiment! Ce se intampla la o banca de sperma! […]

Răspunde

Scrie un comentariu