Home > Agenda > stiri > MADALINA GHENEA il saruta pasional pe Gerard Butler! FOTO

MADALINA GHENEA il saruta pasional pe Gerard Butler! FOTO

Mădălina Ghenea i-a dat un sărut pătimaş actorului Gerard Butler, cu care are o relaţie de mai bine de jumătate de an. De Anul Nou, in restaurantul Villa Verde, de pe insula italiană Capri, îmbrăcaţi elegant şi binedispuşi, cei doi îndrăgostiţi au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce dansau şi îşi împărtăşeau gesturi tandre.
În vreme ce Gerard Butler (43 de ani) anunţa în presa locală că urma să facă Revelionul cu familia, în Scoţia, Mădălina Ghenea l-a convins să rămână în Italia, în frumoasa insulă Capri, şi să meargă abia apoi la rudele lui. În noaptea de Revelion, cei doi au fost atracţia restaurantului Villa Verde, unde clienţii se minunau de frumuseţea româncei şi de cât de simpatic şi de modest e starul de la Hollywood.
La miezul nopţii, blitz-urile i-au copleşit pe Gerard şi pe Mădălina, când se sărutau cu foc. Lor nu le-a păsat, iar Mădălina l-a cuprins cu braţele pe iubitul ei şi a continuat secunde bune să-l sărute, semn clar că e topită după el. De altfel, într-un interviu recent, frumoasa olteancă a recunoscut că e fericită că are lângă ea un bărbat “surprinzător de plăcut, de cald şi foarte atent”. De cealaltă parte, şi starul din “300” a spus că are o iubită minunată şi că e gata să se aşeze la casa lui şi să aibă copii.


Comenteaza acest articol

MADALINA GHENEA il saruta pasional pe Gerard Butler! FOTO

by   1 min
0