Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Sore şi-a făcut fetiţa actriţă în noul ei videoclip

Îndrăgita solistă care s-a lansat în showbiz încă de mică a revenit în atenţia fanilor săi u un nou videoclip la piesa “Ce faci, fată?” Sore a filmat pentru acest nou proiect alături de cele mai bune prietene ale ei dar şi alături de Erin, fiica ei, care este o foarte bună actriţă.

Sore a lansat videoclipul piesei „Ce faci, fata?”, un proiect muzical care este dedicat tuturor fetelor şi femeilor care au încredere în ele şi îi ascultă muzica. Inspirată din prietenia de o viaţă, la bine şi la greu, pe care o are cu gaşca ei de prietene, Sore a compus piesa „Ce faci, fată” din dorinţa de a îndemna fetele şi femeile să-şi vadă mai întâi calităţile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult şi să nu mai accepte jumătaţi de măsură în relaţiile lor.

fetita sore
fetita sore

„Mi-ar plăcea să ştiu că trailerul, piesa şi clipul le fac pe fete să fie mai blânde cu ele însele. Ne grăbim atât de tare să ne vedem defectele, încât ne e mult mai greu să ne apreciem calităţile. Atunci când aveam 17 ani şi mi-era jenă să port fuste scurte, pentru că subiectul “celulită” era foarte prezent în discuţiile de la liceu, mama mi-a spus o vorbă care se regăseşte şi în trailerul clipului: Învaţă să-ţi apreciezi şi să-ţi iubeşti corpul. În 20 de ani te vei uita la poze cu tine şi-ţi vei da seama cât de frumoasă erai de fapt”, povesteşte Sore, care de multe ori in viata a fost trezita la realitate de prietenele si de mama ei pentru a se iubi, cu bune si cu rele.

Ce faci, fata - Sore
Ce faci, fata – Sore

Solista a invitat-o şi pe Erin, fetiţa ei de aproape 4 ani, să joace în videoc clip rolul ei în copilarie, iar alături de ea, colegele ei de grădiniţă să le interpreteze pe prietenele ei atunci când erau mici. Interacţiunea dintre Sore şi Erin aduce un plus de sensibilitate poveştii video transmise prin piesa „Ce faci, fată?” şi face ca mesajul ei să fie puternic şi să sublinieze că încrederea în forţele proprii este o lecţie care se predă încă din copilărie.

„M-am gândit la fata mea şi la toate de-ce-urile pe care mi le adresează, pornind de la lucruri concrete până la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece că lucrurile pe care i le repet legate de încredere, vise şi valori personale devin din ce în ce mai împământenite în personalitatea ei, aşa că eu cred că un adult puternic şi bine crescut se conturează, evident, din copilărie. Erin şi-a dorit să filmeze, e deja măricică şi înclinaţia ei spre artă este evidentă prin activităţiile zilnice. Eu cred că femeile sunt fetiţe în interiorul lor, mă regăsesc atât de mult în Erin încât îmi imaginez că fiecare dintre noi are un “eu” copil în el şi se refugiază acolo atunci când îi permite timpul”, explică Sore.

Sore regizor
Sore regizor

Deşi nerăbdătoare să vina mai repede ziua de filmare promisă de mama ei, Erin s-a dovedit a fi un actor disciplinat, dar şi o sursă de emoţii suplimentare pentru Sore: „La filmare a fost atât de cuminte şi de emoţionată încât mi-a fost dificil să gestionez toată situaţia. Aparent eram foarte organizată şi stăpână pe sine, însă recunosc faptul că în cele 2 ore cât au filmat fetiţele, am transpirat şi m-a luat ameţeala. Întâmplător sau nu, la primul cadru după ce au plecat copiii, am semi-leşinat, căzând de pe o bancă. Aşa e cu emoţiile, nu te joci”, glumeşte Sore.

ARTICOLE SIMILARE

Ce se întâmplă cu corpul tău când înoți de 3 ori pe săptămână

Andreea Damian

Afla cum sa iti faci cel mai simplu machiaj de seara

realitatea

Surorile din Brasov casatorite cu ARIEL SHARON

Tendința de machiaj care oferă o strălucire sănătoasă în spatele măștii

Andreea Damian

Cum afectează măștile de față comunicarea noastră

Andreea Damian

Film românesc premiat la Festivalul de Film de la Veneţia

Andreea Damian

Scrie un comentariu