Tabu
Image default
FASHIONSlider

8 reguli de care să ții cont atunci când îți cumperi ochelari de soare

O pereche de ochelari de soare îți poate transforma fața. Mulți dintre cei care au identificat rama care li se potrivește, în funcție de forma feței, vor trece cu vederea micile detalii.

Iată câteva aspecte de care să ții cont când vrei să-ți cumperi o pereche de ochelari de soare!

Cumpărați după formă

Tendințele sunt bune de urmat, iar tendința de anul trecut cu ochelarii de soare minusculi ne-a învățat un lucru: acela că o pereche de ochelari nu se potrivește oricui. Cumpărați doar ce vi se potrivește, nu doar ca să fiți în pas cu moda!

Luați în considerare culoarea pielii

După ce ați identificat forma preferată, cu siguranță vă îndreptați atenția spre o pereche de ochelari neagră – raționamentul este că merge cu orice ținută din garderobă. Dar negrul poate fi prea puternic pentru blondă cu tenul deschis, de exemplu. O alternativă la negru este culoarea tortoiseshell. Dacă aveți unt en predispus la roșeață, alegeți niște ochelari cu ramă albastră sau verde.

Probați ochelarii în lumină naturală

Pentru că veți purta ochelarii în plin soare, trebuie să vedeți cum vor arăta efectiv la soare. Căutați cea mai puternică lumină naturală pe care o puteți găsi în magazin pentru a fi sigure dacă ați găsit perechea perfectă.

Investiți în calitate

Ideea ochelarilor de soare este să vă protejați ochii de razele UV, așa că asigurați-vă că cumpărați o pereche care are factor de protecție.

Când probați, prindeți-vă părul cu un elastic

Atenție la lățimea punții nazale

Lățimea punții nazale este partea care unește cele două lentile și se poziționează deasupra nasului. Lățimea podului variază între 14 și 24 de milimetri. Podul obișnuit este cel mai eficient atunci când este folosit pentru a scurta și îngusta forma nasului.

Evitați să purtați prea multe bijuterii

Ochelarii de soare sunt un accesoriu și ar trebui să completeze orice altceva. Dacă purtați doar bijuterii din argint, căutați cadre cu finisaje metalice argintii. Dacă purtați deseori cercei mari, poate doriți să alegeți o pereche de nuanțe mai soft, care nu vor domina o ținută.

Nu vă ascundeți sprâncenele

Poziția sprâncenelor în raport cu marginea superioară a ramei este importantă. Marginea superioară nu trebuie să stea prea sus deasupra liniei frunții. În schimb, căutați rame care se așează fie deasupra liniei sprânceanelor, fie puțin mai jos – deși în acest caz, va trebui să căutați o ramă care să completeze forma sprâncenelor.

ARTICOLE SIMILARE

Ce pantofi purtăm în noaptea de Revelion?

Katy Perry pe coperta Harper’s Bazaar US din decembrie

realitatea

Pantofiorii lui Dorothy

realitatea

Jennifer Lopez sau Demi Moore?

realitatea

Gianina Corondan la V for Vintage!

realitatea

Cum să-ți asortezi geanta de mână cu ținutele tale?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu