Tabu
lifestyle

Cu cine si-a inselat sotul ANGELA SIMILEA! Foto si VIDEO

Angela Similea, vaduva dupa decesul lui Vicor Surdu, nu are liniste. Sorin Movileanu, fostul sot din ani ’80,  lanseaza un atac fara precendent la adresa Angelei Similea, acuzand-o ca s-a culcat cu Florin Piersic, cu compozitorul Marcel Dragomir si cu nasul lor de cununie, realizatorul de televiziune Titus Munteanu (intre altele, creatorul “Scolii Vedetelor”).

Angela Similea nu are niciun pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Florin Piersic, si cu nasul nostru, Titus Munteanu, si cu Marcel Dragomir.”, a declarat Movileanu in exclusivitate pentru WOWbiz, citata de www.kanald.ro .

Iata VIDEO aici:

Angela Similea şi Sorin Movileanu au avut un copil, pe care bărbatul spune că nu l-a mai văzut din 1975.
“Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu  bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la  Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar  a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am  rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi , după asta, am  mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea  seară”, a povestit Sorin Movileanu la “WOWbiz” de la Kanal D.

În scurt  timp, cei doi au mers la părinţii ei, cerând permisiunea să se căsătorească. Şi  fiul lor s-a născut curând, în 1975. Sorin Movileanu spune că a susţinut-o  puternic în carieră pe Angela Similea. “Când am cunoscut-o, Angela era o amatoare. Eram chitarist-basist în  orchestra radio. Şi i-am pregătit o piesă pentru un trofeu în Bulgaria. Ea mai  fusese o dată şi era foarte supărată că nu luase nimic. A mers la un trofeu şi a  câştigat”, spune Movileanu.

În perioada în care repetam cu ea pentru  competiţia Orfeul de Aur, din Bulgaria, cei de la “Roşu şi Negru” m-au invitat  să cânt cu ei la mare. Eu le-am spus că Angela pleacă în Bulgaria şi eu am  planuri cu copilul. Ei mi-au propus să vin cu tot cu copil şi soacră. Şi am  acceptat. Cât eram la mare, m-a sunat Angela şi mi-a spus că a câştigat. Angela  a revenit în Bucureşti, apoi a spus că vine spre Eforie. A ajuns la şase în  Eforie. Soacra mea a început imediat să scoată venin: “Ştii că soţul tău venea  numai la 5 dimineaţa în cameră!”. Şi apoi soacra mea mi-a spus “Fata mea e  vedeta internaţională, tu ce eşti? Un muzicant”. Mi s-a urcat tensiunea. Şi  Angela a spus că maică-sa are dreptate. Şi eu le-am spus: “Luaţi copilul şi  plecaţi de aici, dispăreţi!”.

“Şi, când am ajuns acasă, casa era cam goluţă. E chiar  comic, a luat şi nişte cizme de bărbat, le luasem eu din Germania. Am  întrebat-o de ce a plecat cu toate alea, şi ea mi-a zis “Păi ce, am luat eu, a  luat mama şi tata”, explică Sorin Movileanu.
După numai câteva zile,  Sorin Movileanu a plecat în turneu în Israel. Iar relaţia, deşi întreruptă dintr-un motiv nedemn de un divorţ, nu s-a mai legat din nou. “Soacră-mea a fost  un diavol. A avut o influenţă nefastă asupra nevestei mele”, a concluzionat  fostul soţ al Angelei Similea. Movileanu spune că a urmat o perioadă în care a încercat să se împace cu  Angela Similea. Apoi, Angela a spus că relaţia nu mai e ca înainte şi a spus, în  faţa naşilor (Titus Munteanu şi soţia sa), că nu este de acord să “reîncălzească ciorba” şi că ar fi mai bine să pună capăt.

Cum l-a cunocut Angela  Similea pe Jan Hilgen

“Eu cumpărasem un apartament de la un prieten  al meu, care a spus că pleacă la muncă în Olanda. Într-o zi, prietenul acesta al  meu a spus că şeful său olandez vrea să vadă unde a stat. Şi eu i-am primit la  mine în casă. La mine în casă l-a cunoscut Angela pe Jan Hilgen”, a spus  Movileanu.
Angela Similea a avut o relaţie cu acest olandez imediat după despărţirea de Sorin Movileanu. Hilgen l-a şi adoptat pe Sorinel, baietelul rezultat din relatia cu Movileanu.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Imagine-soc: Nicoleta Voica, pozata in sicriu

Spice Girls s-ar putea reuni din nou

realitatea

Spectacular, Spectacular! Radu Afrim inovează Gala Tânărului Actor

Iată trailer-ul Sex And The City 2 – VIDEO

realitatea

Vara asta câştigi o petrecere privată pe un yacht de lux

Supa-crema de praz / Foto-Reteta de la Adriana Parissi

realitatea

5 comentarii

Scrie un comentariu