Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Drew Barrymore s-a născut pe 22 februarie 1975 în Culver City, California. A venit pe lume într-o familie de actori, iar cum asta parcă nu era suficient, nași de botez i-au fost nimeni alții decât Steven Spielberg și Sophia Loren.

Drew n-a trebuit să aștepte prea mult pentru a deveni celebră. La 11 luni a primit un rol pentru o reclamă la mâncare de câini, asta pe plan local. La 5 ani a devenit cunoscută în toată lumea după ce a apărut în unul dintre cele mai de succes filme ale tuturor timpurilot, E.T., Extraterestrul, regizat chiar de nașul ei.

Barrymore este unul dintre puținii copii vedetă care au reuși să-și păstreze acest statut și la maturitate. Deși în adolescență a avut de mai multe ori probleme cu abuzul de droguri și alcool, ea a reușit să se repună pe picioare și să facă o serie de comedii care au transformat-o într-una din actrițele cel mai bine plătite de la Hollywood: 50 First Dates, He’s Just Not That Into You, Never Been Kissed și Charlie’s Angels. Anul acesta ea a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din filmul de televiziune, Grey Gardens.

ARTICOLE SIMILARE

(Auto)ficțiuni ⎢ Muzeul Țăranului Român

Ciocîrlan

Top 7 cele mai populare seriale TV

realitatea

Norvegienii reciclează 97% din PET-uri. Dar schema lor ne poate ajuta să rezolvăm criza plasticului?

Andreea Damian

Pisicile siameze din Doamna și Vagabondul vor fi șterse din remake-ul animației

Dora Constantinovici

Game of Thrones – tot ce trebuie să știi despre sezonul 8

Andreea Damian

Cum se spală cel mai rapid covoarele? Metode profesionale pentru a curăța mașina și covorul casei

realitatea

Scrie un comentariu