Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Drew Barrymore s-a născut pe 22 februarie 1975 în Culver City, California. A venit pe lume într-o familie de actori, iar cum asta parcă nu era suficient, nași de botez i-au fost nimeni alții decât Steven Spielberg și Sophia Loren.

Drew n-a trebuit să aștepte prea mult pentru a deveni celebră. La 11 luni a primit un rol pentru o reclamă la mâncare de câini, asta pe plan local. La 5 ani a devenit cunoscută în toată lumea după ce a apărut în unul dintre cele mai de succes filme ale tuturor timpurilot, E.T., Extraterestrul, regizat chiar de nașul ei.

Barrymore este unul dintre puținii copii vedetă care au reuși să-și păstreze acest statut și la maturitate. Deși în adolescență a avut de mai multe ori probleme cu abuzul de droguri și alcool, ea a reușit să se repună pe picioare și să facă o serie de comedii care au transformat-o într-una din actrițele cel mai bine plătite de la Hollywood: 50 First Dates, He’s Just Not That Into You, Never Been Kissed și Charlie’s Angels. Anul acesta ea a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din filmul de televiziune, Grey Gardens.

ARTICOLE SIMILARE

Premieră TNB ⎢ 1989. Jurnalul unei Revoluții

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei

realitatea

ARTABU: O pictură realistă de la 1866 încă mai stârnește reacții șocante și controverse!

Ciocîrlan

Designerul italian de pantofi Sergio Rossi a murit din cauza infecției cu coronavirus

Tabu Tabu

A fost furată chitara de la Iron Maiden

realitatea

Vedete nascute pe 29 septembrie!

realitatea

Scrie un comentariu