Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Drew Barrymore s-a născut pe 22 februarie 1975 în Culver City, California. A venit pe lume într-o familie de actori, iar cum asta parcă nu era suficient, nași de botez i-au fost nimeni alții decât Steven Spielberg și Sophia Loren.

Drew n-a trebuit să aștepte prea mult pentru a deveni celebră. La 11 luni a primit un rol pentru o reclamă la mâncare de câini, asta pe plan local. La 5 ani a devenit cunoscută în toată lumea după ce a apărut în unul dintre cele mai de succes filme ale tuturor timpurilot, E.T., Extraterestrul, regizat chiar de nașul ei.

Barrymore este unul dintre puținii copii vedetă care au reuși să-și păstreze acest statut și la maturitate. Deși în adolescență a avut de mai multe ori probleme cu abuzul de droguri și alcool, ea a reușit să se repună pe picioare și să facă o serie de comedii care au transformat-o într-una din actrițele cel mai bine plătite de la Hollywood: 50 First Dates, He’s Just Not That Into You, Never Been Kissed și Charlie’s Angels. Anul acesta ea a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din filmul de televiziune, Grey Gardens.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 12 mai!

realitatea

Icon: Salma Hayek, o mexicancă la curtea regelui Hollywood

GABRIELA CRISTEA acuzata de tatal ei ca si-a ucis mama! Culmea tabloidizarii la TV!

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 26 iulie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu