Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

Drew Barrymore s-a născut pe 22 februarie 1975 în Culver City, California. A venit pe lume într-o familie de actori, iar cum asta parcă nu era suficient, nași de botez i-au fost nimeni alții decât Steven Spielberg și Sophia Loren.

Drew n-a trebuit să aștepte prea mult pentru a deveni celebră. La 11 luni a primit un rol pentru o reclamă la mâncare de câini, asta pe plan local. La 5 ani a devenit cunoscută în toată lumea după ce a apărut în unul dintre cele mai de succes filme ale tuturor timpurilot, E.T., Extraterestrul, regizat chiar de nașul ei.

Barrymore este unul dintre puținii copii vedetă care au reuși să-și păstreze acest statut și la maturitate. Deși în adolescență a avut de mai multe ori probleme cu abuzul de droguri și alcool, ea a reușit să se repună pe picioare și să facă o serie de comedii care au transformat-o într-una din actrițele cel mai bine plătite de la Hollywood: 50 First Dates, He’s Just Not That Into You, Never Been Kissed și Charlie’s Angels. Anul acesta ea a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din filmul de televiziune, Grey Gardens.

Articole asemanatoare
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Drew Barrymore
Drew Barrymore a dezvăluit remediul natural care a scăpat-o de roșeața feței
Cameron Diaz s-a casatorit cu Benji Madden!
Istoria coafurilor

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   1 min
0