Home > Fashion > Stil de vedeta la Romanian Top Hits 2009

Stil de vedeta la Romanian Top Hits 2009

Vineri si sambata, la Bacau, a avut loc Romanian Top Hits, eveniment ce a reunit o suita de artisti autohtoni veniti sa isi ridice premiile sau sa sustina un recital.

Ceea ce ne intereseaza pe noi este stilul vestimentar, felul in care artistii s-au prezentat pe Covorul Rosu. In primul rand vreau sa mentionez ca tinuta de covor rosu nu este si nu trebuie sa fie confundata cu un outfit de scena!

Daca artistii nostrii s-ar uita la premiile muzicale din strainatate, ar vedea cat de diferite sunt outfit-urile cu care vedetele se prezinta pe Red Carpet. Stiti ce este interesant? Dupa aparitia Doriei la Romanian Music Awards, de la Craiova, cand a purtat pe Red Carpet o rochie fantastica semnata Lena Criveanu, toata lumea a fost de acord ca Asa se puncteaza o aparitie pe covorul rosu si multe artiste au fost invidioase pe alegerea ei i-au admirat outfit-ul.

Alexandra Ungureanu, desi, de cele mai multe ori, se imbraca nepotrivit, de aceasta data a ales o rochie pe un umar, turquoise, pe care a accesorizat-o in mod simpatic cu multe brose si curea, reusind sa dea tinutei o nota funky. Citește mai multe pe dadamoda.info

Foto: Monden.info

Articole asemanatoare
Citeste povestea Alexandrei Ungureanu si Crush!
Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza noul single – „C’est la vie”!
Alexandra Ungureanu relanseaza “Lumea Viseaza”!
Alexandra Ungureanu – imaginea campaniei Romania fara acnee

Loading...

Comenteaza acest articol

Stil de vedeta la Romanian Top Hits 2009

by realitatea   1 min
0